צלעות תה מתוק עם סלט תפוחי אדמה לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות תה מתוק עם סלט תפוחי אדמה למוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 583 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו צלעות של תינוק, לימון, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו עוגת למוני בטטה, סלט תפוחי אדמה לימוני, ו סלט תפוחי אדמה לימוני (מתכונים דומים).
הוראות
ריק 3 שקיות תה לתוך קערה ולשלב את התה הרופף עם 1/4 כוס סוכר חום, 2 כפיות מלח 1/4 פלפל כפית. אח בגרידת התפוז. ללטף את הצלעות יבש לקצץ את הממברנה מהחלק התחתון. לשפשף את תערובת התה על הצלעות; במקום במחבת צלייה, בצד הבשר למעלה, ולהביא לטמפרטורת החדר, כ 20 דקות.
מחממים התנור ל 275 מעלות F. תלול הנותרים 3 שקיות תה ב 2 כוסות מים רותחים, על 5 דקות. זרוק את השקיות ומערבבים את הנותרים 2 כפות סוכר חום ואת המיץ של חצי התפוז.
יוצקים את התערובת סביב הצלעות במחבת. מכסים בנייר כסף וצלי עד למכרז, על 1 שעה 30 דקות.
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה בסיר של מים מלוחים; להביא רתיחה ומבשלים עד במכרז, על 5 דקות.
מערבבים את המיונז והפטרוזיליה בקערה גדולה. מגררים את גרידת חצי הלימון; מוסיפים את המיץ של חצי הלימון. מקפלים את תפוחי האדמה ומוסיפים 11/2 כפיות מלח, ופלפל לפי הטעם; מקררים עד מוכן לשרת.
הסר את הצלעות מהתנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 45
יוצקים את נוזל הבישול לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. למרוח את הצלעות עם חלק מהנוזל, ואז לחזור לתנור ולבשל, חשוף, צולה כמה פעמים, עד הצלעות כהים מזוגגים, 20 עד 30 דקות.
כאשר הנוזל הנותר בסיר הוא סירופ, מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם.
צחצח את הצלעות עם הזיגוג.
חותכים את המדפים לחתיכות ומגישים עם סלט תפוחי האדמה.