קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

צלעות תה מתוק עם סלט תפוחי אדמה לימון

צלעות תה מתוק עם סלט תפוחי אדמה לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות תה מתוק עם סלט תפוחי אדמה למוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 583 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו צלעות של תינוק, לימון, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו עוגת למוני בטטה, סלט תפוחי אדמה לימוני, ו סלט תפוחי אדמה לימוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריק 3 שקיות תה לתוך קערה ולשלב את התה הרופף עם 1/4 כוס סוכר חום, 2 כפיות מלח 1/4 פלפל כפית. אח בגרידת התפוז. ללטף את הצלעות יבש לקצץ את הממברנה מהחלק התחתון. לשפשף את תערובת התה על הצלעות; במקום במחבת צלייה, בצד הבשר למעלה, ולהביא לטמפרטורת החדר, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
גרידה כתומהגרידה כתומה
תהתה
פלפלפלפל
בשרבשר
צלעותצלעות
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
קערהקערה
2
מחממים התנור ל 275 מעלות F. תלול הנותרים 3 שקיות תה ב 2 כוסות מים רותחים, על 5 דקות. זרוק את השקיות ומערבבים את הנותרים 2 כפות סוכר חום ואת המיץ של חצי התפוז.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
שקית תהשקית תה
כתוםכתום
מיץמיץ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
יוצקים את התערובת סביב הצלעות במחבת. מכסים בנייר כסף וצלי עד למכרז, על 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
4
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה בסיר של מים מלוחים; להביא רתיחה ומבשלים עד במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מסננים וקריר מעט.
6
מערבבים את המיונז והפטרוזיליה בקערה גדולה. מגררים את גרידת חצי הלימון; מוסיפים את המיץ של חצי הלימון. מקפלים את תפוחי האדמה ומוסיפים 11/2 כפיות מלח, ופלפל לפי הטעם; מקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
תפוח אדמהתפוח אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
מיץמיץ
לימוןלימון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
הסר את הצלעות מהתנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 45
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
יוצקים את נוזל הבישול לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. למרוח את הצלעות עם חלק מהנוזל, ואז לחזור לתנור ולבשל, חשוף, צולה כמה פעמים, עד הצלעות כהים מזוגגים, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
9
כאשר הנוזל הנותר בסיר הוא סירופ, מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
צחצח את הצלעות עם הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
צלעותצלעות
11
חותכים את המדפים לחתיכות ומגישים עם סלט תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
12
צילום: סטפני פולי