צלעות תינוק גב פיקנטי ודביק
צלעות תינוק גב פיקנטי ודביק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 133 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1487 קלוריות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, מרק בשר, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צלעות גב בייבי חריף דביקות, צלעות בייבי גב עם רוטב מתוק ודביק, ו צלעות פיקנטי בייבי גב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר החום, מלח, חרדל, שומר, פלפל שחור, קאיין ופפריקה. על 2 גליונות אפייה גדולים, מפזרים את תערובת התבלינים על כל הצלעות, לחיצה וטפיחה אותו. מכסים בנייר כסף ומקררים בין לילה.
יוצקים את כל הנוזל על סדיני האפייה, מכסים את הצלעות בנייר כסף וצולים במשך כ 3 שעות, עד שהבשר רך אבל לא נופל מהעצם.
יוצקים את כל נוזל על סדיני האפייה.
בינתיים, בסיר, להמס את החמאה.
מוסיפים את הבצל, השום והקורנית ומבשלים מעל חום מתון עד הבצל מתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את הקטשופ, החומץ, מרק בשר, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר ומולסה ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -30 דקות.
מחממים את המטגן ומניחים מתלה 10 אינץ ' מהחום.
מברישים את הצלעות בנדיבות עם רוטב ברביקיו צלוי במשך כ 10 דקות, מפנה צחצוח מדי פעם עם הרוטב, עד משחימים היטב ופריך כתמים.
להעביר את הצלעות למשטח עבודה ולתת לנוח במשך 5 דקות.
חותכים בין העצמות ותולים את הצלעות על מגש. להעביר כל רוטב ברביקיו נוסף בצד.