צלפים והליבוט
צלפים והליבוט עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 526 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם חמאה, צלפים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. . מתכונים דומים: הליבוט עם עשבי תיבול & צלפים, הליבוט עם צלפים, זיתים ועגבניות, ו הליבוט עם לימון, צלפים וקרוטונים.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את סטייקים הליבוט מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
יוצקים את היין למחבת, ולהשתמש מרית לגרד כל חתיכות השחמה מלמטה.
בואו היין להפחית כמעט כלום, ואז מערבבים את השום, חמאה וצלפים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
תן לרוטב להתבשל לרגע כדי למזג את הטעמים.
החזירו את הסטייקים למחבת, וצפו אותם ברוטב. מבשלים עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מגישים דגים מיד עם הרוטב מהמחבת שפכו על זה.