צמה מקסיקנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל צמה מקסיקנית. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו בצק לחם כיכרות לחם, גבינת ג'ק פלפל, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו חזיר וצמה שוויצרית, צמה תות, ו צמה חזיר גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
הודו חום עם עגבניות ובצל במחבת מעל חום בינוני; לנקז.
מוסיפים תירס; מבשלים עד מחומם דרך.
מרדדים כל כיכר בצק לעובי 1/4 אינץ'.
העברה לסדינים אפייה כי כבר מרופד בנייר אלומיניום משומן קלות.
חותכים חריצים אלכסוניים לאורך כל צד של הבצק, על סנטימטר אחד זה מזה ו 3 אינץ ' עמוק.
מניחים חצי מתערובת טורקיה במרכז כל פיסת בצק. מעל כל אחד עם חצי גבינה. מקפלים בצדדים קצרים של בצק, צובט לאטום. מקפלים דשי בצק על תערובת טורקיה, הצדדים לסירוגין ויצירת דפוס קלוע. קמצוץ קצוות לאטום.
אופים ב 350 מעלות במשך 25 עד 30 דקות, עד הזהב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.