צנוברים מטוגנים עם דלורית
צנוברים מטוגנים עם דלעת סקווש נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1618 קלוריות. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, יין, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו דלורית צלויה עם מרווה וצנוברים, דלורית צלויה עם צנוברים ופרמזן, ו ספגטי עם דלורית, צנוברים ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולפרוס את הדלעת 1/2 אינץ עבה; מורחים על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. מכסים בנייר כסף וצלי עד מכרז אבל לא השחמה, 45 דקות. בינתיים, להפיץ את צנוברים על תבנית אפייה וטוסט עד הזהב, 4 דקות.
מעבירים את הדלעת למעבד מזון ומחית עד חלקה. הניחו בצד 1 כוס של מחית ושמרו את השאר לשימוש נוסף.
מחממים את 1 כף שמן זית בסיר לחץ.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד מתרכך, 4 דקות.
מוסיפים את הצנוברים ואת רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את היין ומרתיחים עד מופחת 2 כפות, 5 דקות.
הוסף את המרק. מכסים ומבשלים ב 15 PSI (ראה הערה) במשך 7 דקות.
מניחים את סיר הלחץ בכיור ולהפעיל מים קרים על המכסה כדי depressurize אותו במהירות; להסיר את המכסה פעם זה יכול להשתחרר ללא כוח.
להחזיר את סיר הלחץ לחום בינוני, חשוף, ולהביא את התוכן לרתיחה. אפשר את הנוזל כדי להפחית עד צנוברים מושעים ברוטב עבה, על 4 דקות. מערבבים את מחית סקווש שמורות וזעפרן ומבשלים עד מחומם דרך. מערבבים בכף מים אם מחית עבה מדי. מתבלים במלח ופלפל. כפית את התערובת לתוך קערות, מקשטים עם גרידה כתומה ואת שבבי הגבינה ומגישים.