צנון בגריל וכרוב, בסגנון כרוב כבוש
צנון בגריל וכרוב, סגנון כרוב כבוש נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם זרעי טימין, מלח ופלפל כשרים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כרוב כבוש בסגנון רדיקיו בגריל וכרוב, כרוב בלסמי וקצפת רדיקיו, ו צנון, כרוב וסלט אפרסמון יווני (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בסיר קטן על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מוסיפים את החומץ, גרגרי ערער, זרעי קימל, זרעי חרדל, טימין, סוכר, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הסוכר והמלח מומסים, 1 עד 2 דקות.
בואו לשבת במשך 15 דקות ואז להתאמץ לתוך קערה קטנה, להשליך את המוצקים. לאט לאט לטאטא את הנותרים 1/2 כוס שמן עד emulsified.
לחמם את הגריל שלך גבוה לצלייה ישירה.
מברשת את הצדדים לחתוך של radicchio עם שמן העונה עם מלח ופלפל. גריל, לחתוך בצד למטה, עד חום זהוב מעט חרוך, 2 עד 3 דקות.
מברישים את צמרות השמן, הופכים את הרדיקיו, וממשיכים לצלות עד רק מחומם דרך, 2 עד 3 דקות יותר.
הסר מהגריל. חותכים דק את הרדיקיו ושמים אותו בקערה.
הסר את כרוב מהמים ולנער בעדינות כדי לקבל חלק מהמים. מתבלים במלח ופלפל ומניחים על הגריל. מבשלים עד קמלה מעט חרוך על כל הצדדים, על 30 שניות לכל צד.
הסר מהגריל. פרוסה דקה ולהוסיף לradicchio.
מוסיפים את הרוטב לרדיקיו וקייל וזורקים למעיל.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
Reprinted עם רשות מהברביקיו של בובי פליי
התמכרות על ידי בובי פליי עם סטפני Banyas וסאלי ג ' קסון, © 2013 קלרקסון פוטר
בובי פליי, סופר רב מכר של הניו יורק טיימס, הוא הבעלים של שש מסעדות מובחרות, כולל Mesa Grill, Bar Americain, ובובי פליי סטייק, ומספר רב של ארמונות המבורגר של בובי. הוא המארח של תוכניות בישול פופולריות רבות ברשת המזון, מהברביקיו של בובי פליי שזכה באמי
התמכרות, גריל זה! עם בובי פליי, ובוי פוגש את גריל, לסדרת איירון שף אמריקה, הפסד! עם בובי פליי, וכוכב רשת מזון.