צנון בגריל עם דבש ובצלצלים כבושים
צנון בגריל עם דבש ובצלצלים כבושים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך דבש, מיץ של תפוזים, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ברוקולי בגריל וסלט לחם עם שאלוט כבוש, סלט טריז רדיקיו בגריל עם עדשים, דבש ואגוזי מלך מתובלים, ו Wilted Radicchio עם שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל עד בינוני.
שים את הצליתות על משטח שטוח וחתוך אותם לתוך סיבובים עבים 1/2 אינץ'. לזרוק את הסיבובים בקערה עם 1 כף של חומץ יין לבן, מיץ תפוזים, מלח ופלפל, לפי הטעם. תניח בצד.
בקערה גדולה, לזרוק את החצאים radicchio ב 4 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. סדר אותם, לחתוך צדדים למטה, בשכבה אחת על הגריל. אתה רוצה שהם יהיו באזור של הגריל כי הוא טוב וחם מבלי להיות כל כך חם כי הם להבה וחריכה.
בינתיים, לשלב את הדבש ואת החומץ הנותרים בסיר על חום בינוני לבשל עד התערובת מתחילה קצף. הפעל את החום לנמוך ולשמור על חום.
לאחר רדיקיו יש בגריל במשך 5 דקות, להפוך אותם לצד השני ומבשלים עד מכרז, 10 עד 12 דקות. הם עשויים להשתנות בזמן הבישול בהתאם לגודלם. מה שאתה מחפש הוא כי החצאים להחזיק את הצורה שלהם קצת, אבל הם עדינים כאשר פירסינג עם קצה של סכין.
הסר מן הגריל על מגש, לטפטף עם תערובת הדבש העליון עם שאלוט כבוש. אתה יכול לאפשר מנה זו" מנוחה " לזמן מה, כך שהוא יכול לספוג את הטעמים של ההלבשה, או ליהנות ממנו מיד.