צנון כבוש וכריכי תה חמאה מתוק
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך צנוניות, סוכר מגורען, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בצל חמוץ מתוק סלט צנון אבטיח, כריכי צנון מגולחים עם חמאת עשבי תיבול, ו כריכי תה צנון, פטרוזיליה ולימון-חמאה.
הוראות
מערבבים את כל המרכיבים למעט צנוניות בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מומס.
מורחים 1/2 כף החמאה על כל פרוסת לחם. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים את גרגיר הנחלים בין 4 פרוסות הלחם. רעפים צנוניות כבושות מעל גרגיר הנחלים( כ -20 לכל כריך), חופפים אותם מעט. סגור את הכריכים עם 4 פרוסות הלחם הנותרות. חתוך את הקרום. הפוך 2 חתכים על כל כריך כדי ליצור 4 כריכי תה מלבניים.