קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

צנון מטוגן ופסטה בצל מקורמל

צנון מטוגן ופסטה בצל מקורמל
צנון מטוגן ופסטה בצל מקורמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 602 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי טימין, פתיתי פלפל או, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספגטי עם בצל קרמל ורדיקיו, פסטה עם צדי צנון מטוגנים, ו כרוב אדום מטוגן עם בצל קרמל סיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן במחבת גדולה להגדיר מעל חום בינוני. לאחר הקצף שוכך מוסיפים בצל, 1 כפית קורנית ו ½ כפית מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד בצל מתרככים במקצת, על 6 דקות. חום נמוך יותר ולהמשיך לבשל לאט, ערבוב מדי פעם עד קרמל היטב ורך מאוד, על 50 דקות יותר, בהתאם לתוכן המים של הבצל שלך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף 1 כפית חומץ ו 1 כף מים; ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות מתחתית המחבת עד שרוב הנוזל התאדה, כ 3 דקות. חזור עם עוד כפית חומץ ועוד כף מים. הבצלים צריכים להיות קצת דביקים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר בצל לקערה; להפריש.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה עבור פסטה.בינתיים, באמצעות אותו מחבת כמו בצל להמיס 1 חמאת כף עם הנותרים 1 שמן כף על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף את השום ואת sauté עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
מניחים את חתיכות radicchio לרבעים לתוך המחבת לחתוך צדדים למטה. הם צריכים לרחוש. סובב את הקרדיקיו לצד השני והוסף מספיק ירקות כדי לכסות אותם על חצי הדרך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים חמאה, סוכר, פתיתי פלפל וקורט מלח. מביאים את המים לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום נמוך מאוד. מבשלים כ 15 דקות עד radicchio הוא רך והרוטב כבר מופחת זיגוג syrupy. אם נראה כי הקרדיקיו נעשה לפני השגת הזיגוג בעדינות להסיר אותם לצלחת באמצעות מחורץ בקרוב. המשך לבשל את הרוטב עד שזה צמצם את העקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
יוצקים את הרוטב על radicchio; להפריש מכוסה קלות במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מוסיפים את הפסטה לסיר של מים מלוחים רותחים ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מסננים את הפסטה, בהזמנת כוס ½ של מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
מניחים את הפסטה בקערת המנה החמה. מערבבים את הבצל, פרמזן ומספיק מי פסטה שמורות כדי לקבל את הבצל כדי לצפות את הפסטה. מעל הפסטה עם רדיקיו, או בחתיכות גדולות או קצוץ בערך, כפי שאתה מעדיף. לסיים עם קומץ של פרמזן שחיקה טובה של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מגישים חמים.