קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

צנון צרוב במחבת עם חמאת מיסו

צנון צרוב במחבת עם חמאת מיסו
צנון צרוב במחבת עם חמאת מיסו נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אבקת טוגראשי, צנוניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סטייק סינטה צרוב נושך עם חמאת מיסו ואורז, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו המבורגרים קוריאניים עם צנוניות כבושות, בצל ומיונז מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החמאה, מיסו, וטוגראשי בקערה קטנה ומחית עם החלק האחורי של כף עד בשילוב שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
חותכים את צמרות עלים מן הצנון. קוצצים גס, לשטוף, ולייבש את צמרות; להגדיר אותם בצד. לשטוף את הצנון, לקצץ את קצות הגבעול, ולחצות אותם (רבע מהם אם הם גדולים) ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף את הצנון ולסדר אותם לחתוך בצד למטה בשכבה אחת. מתבלים במלח וצורב עד חום זהוב, כ -4 עד 5 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני עד חום זהוב ואת הצנון הם פריך במכרז, על 3 עד 5 דקות יותר.להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מוסיפים את צמרות צנון, 1 כף המים, ומלח לפי הטעם. לבשל, לזרוק מדי פעם עם מלקחיים, עד צמרות הם נבולים לחלוטין, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את תערובת החמאה-מיסו ואת הכף הנותרת של מים ומערבבים עד שהתערובת החמאה-מיסו נמסה ומעריכה את הצנון ואת צמרות הצנון.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מיסומיסו
8
מוסיפים את החומץ ומערבבים לשלב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(צינור גדול)(צינור גדול)