קושירגיל
מוכן ב19 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

צנוניות בחמאה מושחמת ולימון

צנוניות בחמאה מושחמת ולימון
צנוניות בחמאה משחימה ולימון נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 57 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו עלי צנון קרועים, חמאה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 דקות. נסו סוכר מצליפה, צנוניות ואדממה עם חמאת לימון, צנוניות קלויות עם חמאה חומה, לימון וצנון צמרות, ו צנוניות קלויות עם חמאה חומה, לימון וצנון צמרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הוסף צנוניות למחבת; לבשל 4 דקות או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
ניקוז.
4
ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להוסיף צנוניות למחבת; לטגן 3 דקות או עד חמאה הוא השחמה וריחני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים קליפה, מיץ ומלח; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
הסר מחבת מחום; מערבבים עלים צנון ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'