צפולה
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך סוכר, ביצים, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צפולה, צפולה, ו Zeppole עם רוטב שוקולד.
הוראות
חותכים לפתוח את שעועית וניל לאורכו. באמצעות גב של סכין, לגרד לאורך החלק הפנימי של שעועית וניל לאסוף את הזרעים. לגרד זרעי שעועית וניל לתוך קערה קטנה.
מוסיפים את 1/2 כוס סוכר וקינמון ומערבבים לשלב. תניח בצד.
בסיר בינוני לשלב את החמאה, מלח, 3 כפות סוכר, ומים מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה. תוריד את המחבת מהחום ותערבב את הקמח. החזרת מחבת לחום ומערבבים ברציפות עד שהתערובת יוצרת כדור, כ -3 עד 5 דקות.
מעבירים את תערובת הקמח לקערה בינונית. באמצעות מערבל יד חשמלי במהירות נמוכה, להוסיף ביצים, 1 בכל פעם, שילוב כל ביצה לחלוטין לפני הוספת הבא. הכה עד חלקה. אם לא טיגון מיד, מכסים בניילון נצמד ושמורה במקרר.
בינתיים, יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מחממים את השמן על חום בינוני עד שמדחום בטיגון עמוק רושם 375 מעלות פ.
באמצעות כף גלידה קטנה או 2 כפיות קטנות, בזהירות טיפה על כף הבצק לתוך שמן זית חם, טיגון בקבוצות. הפעל את zeppole פעם או פעמיים, בישול עד מוזהב ונפוח, על 5 דקות.
ניקוז על מגבות נייר. לזרוק עם סוכר קינמון. לארגן על מגש ומגישים מיד.