קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צפולה

צפולה
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך סוכר, ביצים, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צפולה, צפולה, ו Zeppole עם רוטב שוקולד.

הוראות

1
חותכים לפתוח את שעועית וניל לאורכו. באמצעות גב של סכין, לגרד לאורך החלק הפנימי של שעועית וניל לאסוף את הזרעים. לגרד זרעי שעועית וניל לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את 1/2 כוס סוכר וקינמון ומערבבים לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
בסיר בינוני לשלב את החמאה, מלח, 3 כפות סוכר, ומים מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה. תוריד את המחבת מהחום ותערבב את הקמח. החזרת מחבת לחום ומערבבים ברציפות עד שהתערובת יוצרת כדור, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים את תערובת הקמח לקערה בינונית. באמצעות מערבל יד חשמלי במהירות נמוכה, להוסיף ביצים, 1 בכל פעם, שילוב כל ביצה לחלוטין לפני הוספת הבא. הכה עד חלקה. אם לא טיגון מיד, מכסים בניילון נצמד ושמורה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בינתיים, יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחממים את השמן על חום בינוני עד שמדחום בטיגון עמוק רושם 375 מעלות פ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
באמצעות כף גלידה קטנה או 2 כפיות קטנות, בזהירות טיפה על כף הבצק לתוך שמן זית חם, טיגון בקבוצות. הפעל את zeppole פעם או פעמיים, בישול עד מוזהב ונפוח, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
8
ניקוז על מגבות נייר. לזרוק עם סוכר קינמון. לארגן על מגש ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה