קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות63
מגזין

צפון קרוליינה משך-חזיר ברביקיו

צפון קרוליינה משך-חזיר ברביקיו
צפון קרוליינה משך חזיר ברביקיו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 438 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך סוכר, בשר חזיר צלוי, פתיתי פלפל אדום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צפון קרוליינה בסגנון חזיר משך, מנגל בסגנון צפון קרוליינה משך חזיר, ו צפון קרוליינה בסגנון חזיר משך.

הוראות

1
מביאים חומץ לרתיחה עם סוכר, פתיתי פלפל אדום, מלח 2 כפית, ופלפל 1 כף בסיר קטן שאינו מגיב, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז מגניב. להפריש 2 כוסות רוטב חומץ לשרת עם כריכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בעוד רוטב מתקרר, להבקיע עור חזיר דפוס crosshatch עם סכין חדה (יצירת יהלומים 1 אינץ'), חיתוך דרך העור והשומן אבל לא לתוך בשר. לטפוח בשר יבש לשפשף בכל רחבי עם 1 כף כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני צלייה.
4
הכן גריל לבישול עקיף-חום על אש נמוכה, משאיר מקום באמצע למחבת קלייה חד פעמית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
כאשר גחלים התקררו כ 149° (45 דקות עד 1 שעה; כאשר רוב הגחלים יהיה נשרף), לשים מחבת קלייה חד פעמית על המתלה התחתון של הגריל בין 2 תילי הנותרים של גחלים, ולאחר מכן למלא מחבת באמצע הדרך עם מים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
הוסף כמה חופנים של פחם unlit לכל תל פחם, ולאחר מכן לשים מתלה גריל על כך צירים מעל גחלים.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מתלה גריל שמן, ואז לשים חזיר, צד עור למעלה, על מתלה מעל מחבת צלייה. חזיר גריל, עם מכסה ajar (לאוויר, כך גחלים נשארים מוארים), בשר צולה עם רוטב ומתהפך כל 30 דקות (כדי לשמור על טמפרטורה של 250 עד 135°, להוסיף כמה חופנים של גחלים לכל צד על כל 30 דקות), עד מזלג מכרז (בשר צריך להכניס בקלות) ומדחום קריאה מיידית מוכנס 2 סנטימטרים למרכז הבשר (להימנע עצם) רושמים190, 7 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
להעביר חזיר ללוח חיתוך. אם העור אינו פריך, לחתוך אותו עם לפחות 1/4 אינץ שומן מחובר (לחתוך כל חתיכות גדולות לתוך אלה בגודל ביס) ו צלי, צד שומן למטה, במחבת גיליון 4 צדדית בתנור 177° עד פריך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס אותו באמצעות 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מגישים חזיר, cracklings, וסלט כרוב יחד על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12
מגישים רוטב חומץ שמורות בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
חזיר יכול להיות קלוי במחבת קלייה גדולה, מכוסה בנייר קלף ולאחר מכן לסכל, באמצע תנור 350°f. צלי 1 שעה, ואז לשפוך 1 כוס רוטב חומץ על בשר. צולים 1 שעה יותר, ואז מוסיפים 1 כוס יותר רוטב. המשך לצלות, מכוסה, הוספת מים (1/2 כוס בכל פעם) למחבת במידת הצורך, עד מזלג מכרז (מזלג בשר צריך להוסיף בקלות), על 2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את העור (ראה מתכון לעיל) וצולים במחבת גיליון 4 צדדית על המדף הנמוך ביותר של התנור. בינתיים, להחזיר חזיר לתנור וצלי, חשוף, על מתלה באמצע, עד בשר משחימים והעור הוא פריך, על 45 דקות יותר (5 עד 6 שעות זמן קלייה הכולל, בהתאם לגודל של צלי).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף