קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות63
מגזין

צפון קרוליינה משך-חזיר ברביקיו

צפון קרוליינה משך-חזיר ברביקיו
צפון קרוליינה משך חזיר ברביקיו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 438 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך סוכר, בשר חזיר צלוי, פתיתי פלפל אדום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צפון קרוליינה בסגנון חזיר משך, מנגל בסגנון צפון קרוליינה משך חזיר, ו צפון קרוליינה בסגנון חזיר משך.

הוראות

1
מביאים חומץ לרתיחה עם סוכר, פתיתי פלפל אדום, מלח 2 כפית, ופלפל 1 כף בסיר קטן שאינו מגיב, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז מגניב. להפריש 2 כוסות רוטב חומץ לשרת עם כריכים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בעוד רוטב מתקרר, להבקיע עור חזיר דפוס crosshatch עם סכין חדה (יצירת יהלומים 1 אינץ'), חיתוך דרך העור והשומן אבל לא לתוך בשר. לטפוח בשר יבש לשפשף בכל רחבי עם 1 כף כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני צלייה.
4
הכן גריל לבישול עקיף-חום על אש נמוכה, משאיר מקום באמצע למחבת קלייה חד פעמית.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
כאשר גחלים התקררו כ 149° (45 דקות עד 1 שעה; כאשר רוב הגחלים יהיה נשרף), לשים מחבת קלייה חד פעמית על המתלה התחתון של הגריל בין 2 תילי הנותרים של גחלים, ולאחר מכן למלא מחבת באמצע הדרך עם מים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
הוסף כמה חופנים של פחם unlit לכל תל פחם, ולאחר מכן לשים מתלה גריל על כך צירים מעל גחלים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מתלה גריל שמן, ואז לשים חזיר, צד עור למעלה, על מתלה מעל מחבת צלייה. חזיר גריל, עם מכסה ajar (לאוויר, כך גחלים נשארים מוארים), בשר צולה עם רוטב ומתהפך כל 30 דקות (כדי לשמור על טמפרטורה של 250 עד 135°, להוסיף כמה חופנים של גחלים לכל צד על כל 30 דקות), עד מזלג מכרז (בשר צריך להכניס בקלות) ומדחום קריאה מיידית מוכנס 2 סנטימטרים למרכז הבשר (להימנע עצם) רושמים190, 7 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
להעביר חזיר ללוח חיתוך. אם העור אינו פריך, לחתוך אותו עם לפחות 1/4 אינץ שומן מחובר (לחתוך כל חתיכות גדולות לתוך אלה בגודל ביס) ו צלי, צד שומן למטה, במחבת גיליון 4 צדדית בתנור 177° עד פריך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס אותו באמצעות 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מגישים חזיר, cracklings, וסלט כרוב יחד על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
12
מגישים רוטב חומץ שמורות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
חזיר יכול להיות קלוי במחבת קלייה גדולה, מכוסה בנייר קלף ולאחר מכן לסכל, באמצע תנור 350°f. צלי 1 שעה, ואז לשפוך 1 כוס רוטב חומץ על בשר. צולים 1 שעה יותר, ואז מוסיפים 1 כוס יותר רוטב. המשך לצלות, מכוסה, הוספת מים (1/2 כוס בכל פעם) למחבת במידת הצורך, עד מזלג מכרז (מזלג בשר צריך להוסיף בקלות), על 2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את העור (ראה מתכון לעיל) וצולים במחבת גיליון 4 צדדית על המדף הנמוך ביותר של התנור. בינתיים, להחזיר חזיר לתנור וצלי, חשוף, על מתלה באמצע, עד בשר משחימים והעור הוא פריך, על 45 דקות יותר (5 עד 6 שעות זמן קלייה הכולל, בהתאם לגודל של צלי).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'