המתכון צרוב Mahimahi עם Edamame Succotash מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פילה סלמון צרוב עם Edamame Succotash, סלט גרגיר הנחלים עם מחמאהי צרוב במחבת, ו מחמאהי צרוב במחבת עם סלסה טרופית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
כדי להכין succotash, לחתוך פלפל לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח עם יד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף דק קוצצים.
6
מערבבים פלפל, בצל, ו 7 מרכיבים הבאים (דרך שום), זורק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
7
מערבבים תירס ושעועית בקערה קטנה למיקרוגל בטוח; מכסים במים. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הוסף תערובת תירס לתערובת פלפל; לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
9
כדי להכין mahimahi, חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדול מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
מאהי מאי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מפזרים את שני הצדדים של דגים עם 1/8 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.