צרוב מאהימאהי עם אדאמה סוקוטאש
המתכון צרוב Mahimahi עם Edamame Succotash מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פילה סלמון צרוב עם Edamame Succotash, סלט גרגיר הנחלים עם מחמאהי צרוב במחבת, ו מחמאהי צרוב במחבת עם סלסה טרופית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין succotash, לחתוך פלפל לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח עם יד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף דק קוצצים.
מערבבים פלפל, בצל, ו 7 מרכיבים הבאים (דרך שום), זורק לשלב.
מערבבים תירס ושעועית בקערה קטנה למיקרוגל בטוח; מכסים במים. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות; ניקוז.
הוסף תערובת תירס לתערובת פלפל; לזרוק לשלב.
כדי להכין mahimahi, חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדול מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מפזרים את שני הצדדים של דגים עם 1/8 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.