צרפתית בהבזק: 5 ראשי עוף צלוי שום
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית קטוגנית? צרפתית בהבזק: 5 ראשי עוף צלוי שום יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 157 גרם חלבון 145 גרם של שומן, וסך הכל 2161 קלוריות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך עוף, חמאה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 148 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו צרפתית כהרף עין: כריכי רוסטביף דאוב, צרפתית בהבזק: ברווז צלוי כפרי עם תפוחי אדמה חדשים, סוכר S, ו רוסטביף עם שום, רוזמרין וג'ירולס (schiacciat (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הרבעון העליון של שני ראשי שום את אופקית.
טפטוף כל ראש שום עם כמות אגורה בגודל של שמן זית ומפזרים קלות עם מלח. לעטוף בחוזקה בנייר כסף. צלי במשך 1.5 שעות. אפשר להתקרר. ואז לסחוט את הבשר שום הרך מהראש.
להעלות את חום התנור ל 218°.
השתמש באצבעות שלך כדי להפריד את העור של העוף מן הבשר, להיזהר לא לקרוע את העור. לקלף את שיני 1 ראש שום, ולפזר אותם בכל רחבי העוף מתחת לעור.
השתמש במזלג כדי לרסק את החמאה, שני ראשים של שיני שום קלויים, ו 1 כף של טימין יחד. מלח ופלפל בפנים ובחוץ של העוף היבש, ולשפשף בכל רחבי עם חמאת שום.
חותכים את הראש הרביעי של שום במחצית אופקית. דחוף את ראש השום, רוזמרין, ותימין שנותר לתוך חלל העוף.
מניחים את העוף על מתלה במחבת צלייה.
נפרד, אבל לא לקלף, את שיני הראש האחרון של שום. פזר אותם על תחתית המחבת הצלייה, ויוצקים את היין ואת המניה. מכסים את העוף בקלילות בנייר כסף.
צולים את העוף במשך 30 דקות.
הסר את נייר הכסף, וצלה עוד 60 דקות, עד המיצים לרוץ ברור ואת העור הוא פריך. למרוח כל 15 דקות בערך.
הסר את העוף למנוחה. הגדר את המחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה על הכיריים, ולהפחית את רוטב המחבת עד 1/2 כוס.