צרפתית בהבזק: דג חרב Paillard עם סלט הדר
המתכון צרפתית בהבזק: דג חרב Paillard עם סלט הדר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך פלפל סדוק טרי, תפוז דם, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו צרפתית בהבזק: דיז'ון חזיר Paillard עם תרד וסלט פרחים, צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, ו צרפתית בהבזק: אבטיח, ארוגולה, סלט שברה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העור את פילה דגים, ופרפר אותם.
מניחים כל פילה בין 2 יריעות גדולות של ניילון נצמד, ודגים פאונד בין 1/4-ו 1/2 אינץ דק עם מערוך.
מניחים דגים בתבנית אפייה עם 1/4 כוס שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל. מחממים לחץ פניני או לחץ גריל דו צדדי להגדרת החום הגבוהה ביותר שלה.
תפוז גרידה ושמורה. תפוז פלח ואשכוליות. לסחוט מיץ ממה שנשאר מתפוז ושמורה. מטילים סגמנטים כתומים ואשכוליות עם תרד וסלט ארוגולה, זיתים שחורים ושומר.
לטאטא יחד מיץ תפוזים גרידה, מיץ לימון, נשאר 1/4 כוס שמן זית, ומלח ופלפל עד emulsified. לזרוק סלט עם רוטב ולהניח בצד.
לאחר העיתונות גריל חם, דג גריל, פילה אחד בכל פעם, עד דגים הוא אטום, ורק מתחיל צבע, על 1 דקה. להפריש, ולחזור עם פילה דגים הנותרים.
חותכים שן שום לשניים, ובעוד דגים חמים, לשפשף כל פילה בעדינות רבה עם קצה לחתוך של שן שום.
מניחים דגים על מגש גדול העליון עם סלט.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Larroque בורדו Superieur עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Chateau Larroque בורדו Superieur]()
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק