קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

צרפתית בהבזק: דג חרב Paillard עם סלט הדר

צרפתית בהבזק: דג חרב Paillard עם סלט הדר
המתכון צרפתית בהבזק: דג חרב Paillard עם סלט הדר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך פלפל סדוק טרי, תפוז דם, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו צרפתית בהבזק: דיז'ון חזיר Paillard עם תרד וסלט פרחים, צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, ו צרפתית בהבזק: אבטיח, ארוגולה, סלט שברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את העור את פילה דגים, ופרפר אותם.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
2
מניחים כל פילה בין 2 יריעות גדולות של ניילון נצמד, ודגים פאונד בין 1/4-ו 1/2 אינץ דק עם מערוך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מניחים דגים בתבנית אפייה עם 1/4 כוס שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל. מחממים לחץ פניני או לחץ גריל דו צדדי להגדרת החום הגבוהה ביותר שלה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
תפוז גרידה ושמורה. תפוז פלח ואשכוליות. לסחוט מיץ ממה שנשאר מתפוז ושמורה. מטילים סגמנטים כתומים ואשכוליות עם תרד וסלט ארוגולה, זיתים שחורים ושומר.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
5
לטאטא יחד מיץ תפוזים גרידה, מיץ לימון, נשאר 1/4 כוס שמן זית, ומלח ופלפל עד emulsified. לזרוק סלט עם רוטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
לאחר העיתונות גריל חם, דג גריל, פילה אחד בכל פעם, עד דגים הוא אטום, ורק מתחיל צבע, על 1 דקה. להפריש, ולחזור עם פילה דגים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
חותכים שן שום לשניים, ובעוד דגים חמים, לשפשף כל פילה בעדינות רבה עם קצה לחתוך של שן שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מניחים דגים על מגש גדול העליון עם סלט.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Larroque בורדו Superieur עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Chateau Larroque בורדו Superieur
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק