צרפתית בהבזק: דיז'ון חזיר Paillard עם תרד וסלט פרחים
המתכון צרפתית בהבזק: חזיר Dijon Paillard עם תרד וסלט פרחים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תרד תינוק שטוף מראש, קמח, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפרחים האכילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה ליים פטל טבעונית עם קרום קוקוס כקינוח. נסו צרפתית בהבזק: דג חרב Paillard עם סלט הדר, צרפתית בהבזק: סלט דיז'ון עדשים עם שרימפס קלוי לימון, ו צרפתית בהבזק: Tagliatelle עם קישואים פרח פיסטו (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית, להכין את הרוטב סלט. בצנצנת, מערבבים את החומץ, שמן זית, שום, חרדל תבואה, דבש, קרם פרש, מלח ופלפל. לסובב על הכובע ולנער במרץ.
לדפוק את צלעות החזיר על ידי הצבת אותם בין שתי חתיכות של ניילון לעטוף ולהכות אותם שוב ושוב עם מערוך עד שהם על 1/2 אינץ ' עבה. מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טרי סדוק.
הגדר את תחנת הלחם שלך על ידי לשים את הקמח במחבת אחת. הביצים וחרדל דיז ' ון צריכים להיות מוכים יחד עם מלח ופלפל במחבת השנייה. פירורי פאנקו באגט צריכים להיזרק יחד במחבת השלישית. להעביר את חתיכות חזיר הלם קלות דרך כל שלוש התחנות, מתנער כל עודף.
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני ומוסיפים מספיק שמן כדי לכסות את התחתית ולעלות 1/4 אינץ ' בערך-מספיק כדי לטגן רדוד.
מבשלים את החזיר כשלוש דקות בכל צד, עד הזהב.
מעבירים לתבנית אפייה, ומסיימים לבשל במשך 5 דקות בתנור.