קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

צרפתית בהבזק: דיז'ון חזיר Paillard עם תרד וסלט פרחים

צרפתית בהבזק: דיז'ון חזיר Paillard עם תרד וסלט פרחים
המתכון צרפתית בהבזק: חזיר Dijon Paillard עם תרד וסלט פרחים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תרד תינוק שטוף מראש, קמח, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפרחים האכילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה ליים פטל טבעונית עם קרום קוקוס כקינוח. נסו צרפתית בהבזק: דג חרב Paillard עם סלט הדר, צרפתית בהבזק: סלט דיז'ון עדשים עם שרימפס קלוי לימון, ו צרפתית בהבזק: Tagliatelle עם קישואים פרח פיסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית, להכין את הרוטב סלט. בצנצנת, מערבבים את החומץ, שמן זית, שום, חרדל תבואה, דבש, קרם פרש, מלח ופלפל. לסובב על הכובע ולנער במרץ.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
קרם פרשקרם פרש
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לדפוק את צלעות החזיר על ידי הצבת אותם בין שתי חתיכות של ניילון לעטוף ולהכות אותם שוב ושוב עם מערוך עד שהם על 1/2 אינץ ' עבה. מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טרי סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
צלעות חזירצלעות חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
הגדר את תחנת הלחם שלך על ידי לשים את הקמח במחבת אחת. הביצים וחרדל דיז ' ון צריכים להיות מוכים יחד עם מלח ופלפל במחבת השנייה. פירורי פאנקו באגט צריכים להיזרק יחד במחבת השלישית. להעביר את חתיכות חזיר הלם קלות דרך כל שלוש התחנות, מתנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
בגטבגט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני ומוסיפים מספיק שמן כדי לכסות את התחתית ולעלות 1/4 אינץ ' בערך-מספיק כדי לטגן רדוד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מבשלים את החזיר כשלוש דקות בכל צד, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מעבירים לתבנית אפייה, ומסיימים לבשל במשך 5 דקות בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Calvet קרם דה בורדו ברוט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Calvet Cremant de בורדו ברוט
Calvet Cremant de בורדו ברוט
גוף צהוב זהוב יפה עם בועות קנס מאוד מתמיד.אף אקספרסיבי של פירות צהובים ובריוש. חיך טרי ומאוזן.