קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות84
מגזין

צרפתית בהבזק: טליאטלה עם קישואים פרח פיסטו

צרפתית בהבזק: טליאטלה עם קישואים פרח פיסטו
גשו לסופר וקנו חצאי אגוזים, טליאטלה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צרפתית בהבזק: אלומטות עם פיסטו, צרפתית בהבזק: טילפיה עם טרגון פיסטו, ו צרפתית בהבזק: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ומלח את המים. להפריד את קווצות הפסטה, ושחרר אותם לתוך המים. קוק על פי הוראות החבילה, להיזהר לא לבשל את הפסטה (זה צריך לקחת בערך 2 עד 3 דקות לבשל). שמור ספל מלא במי פסטה עמילניים, ולנקז את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד הפסטה מתבשלת, בערך קוצצים את פרחי הקישואים, שום ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
פריחת קישואיםפריחת קישואים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
שים אותם במעבד המזון עם שמן הזית, ומתבלים במלח ופלפל. בליץ עד שיש לך עקביות חלקה של פסטו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיף את pistou ואת tagliatelle בחזרה לסיר, ולהרטיב עם שתי כפות של מי פסטה. לזרוק מעיל הפסטה בpistou, הוספת מי פסטה יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
TagliatelleTagliatelle
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מגישים מיד, עם פרמזן טוב מגורר לפזר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן