קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות84
מגזין

צרפתית בהבזק: טליאטלה עם קישואים פרח פיסטו

צרפתית בהבזק: טליאטלה עם קישואים פרח פיסטו
גשו לסופר וקנו חצאי אגוזים, טליאטלה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צרפתית בהבזק: אלומטות עם פיסטו, צרפתית בהבזק: טילפיה עם טרגון פיסטו, ו צרפתית בהבזק: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ומלח את המים. להפריד את קווצות הפסטה, ושחרר אותם לתוך המים. קוק על פי הוראות החבילה, להיזהר לא לבשל את הפסטה (זה צריך לקחת בערך 2 עד 3 דקות לבשל). שמור ספל מלא במי פסטה עמילניים, ולנקז את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בעוד הפסטה מתבשלת, בערך קוצצים את פרחי הקישואים, שום ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
פריחת קישואיםפריחת קישואים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
שים אותם במעבד המזון עם שמן הזית, ומתבלים במלח ופלפל. בליץ עד שיש לך עקביות חלקה של פסטו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיף את pistou ואת tagliatelle בחזרה לסיר, ולהרטיב עם שתי כפות של מי פסטה. לזרוק מעיל הפסטה בpistou, הוספת מי פסטה יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
TagliatelleTagliatelle
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מגישים מיד, עם פרמזן טוב מגורר לפזר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן