המתכון הצרפתי בהרף עין: Niçoise טונה להמיס מוכן בערך 15 דקות. וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא מלח, עגבניות מיובשות בתנור, גרוייר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו French In A Flash: שבבי חומוס Niçoise, צרפתית בהבזק: סלט לחם Niçoise Panzanella, ו צרפתית בהרף עין: טונה חרוכה מרוקאית צרובה נדירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את המטגן. מחממים את הגריל הפנימי או החיצוני להגדרה הגבוהה ביותר שלו.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולבים
2
לשפשף את הטונה בכל רחבי עם שמן זית מתבלים אותו בנדיבות עם herbes de Provence יבש, מלח ופלפל. לצרוב את הטונה על הגריל עד שהוא מבושל כדי doneness הרצוי. אני צורב 3 דקות בכל צד עבור מדיום-רייר. שים את הטונה בצד למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
קלמנטינות, כל אחת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
בעוד הטונה צלייה, למקם את חצאי באגט לחתוך בצד למטה על הגריל, רק עד שהם קלויים קלות. חותכים את הקצה את שן השום ולשפשף את הלחם החם עם הצד לחתוך של השום. לאחר מכן, לחתוך כל פיסת באגט לשניים, כך שיש לך 4 חתיכות עבור 4 כריכים פתוחים פנים.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
בגט
רכז לימונדה מופשר, מחולק
קלמנטינות, כל אחת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
בקערה בינונית, מקציפים יחד את המיונז, טפנד, חרדל, חומץ או מיץ לימון, רסק אנשובי, קורנישון, זיתים, שאלוט, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
1 שאלוט, מגורר או טחון
Gherkins
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
טפנד זיתים, מחולק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
חותכים את הטונה על פני התבואה לפרוסות 1/2 אינץ'. אתה צריך לקבל בערך 12 פרוסות. מאוורר את פרוסות הטונה על תבנית אפייה בערימות של שלוש, ולכסות כל ערימה עם רבע של Gruyère. תושיב את הטונה מתחת למנגל עד שהגבינה תימס, בערך 2 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Gruyere
רוטב חמוציות, להגשה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
מחלקים את רוטב הטרטר השחור בין 4 חתיכות באגט. לאחר מכן, לחלק את ארוגולה ועגבניות קלויות בין 4 כריכים. השתמש במרית כדי להרים כל טונה וערימת גבינה על גבי כריך. ברגע שכל 4 הכריכים יהיו מוכנים, הגישו מיד. Citron pressé היא הדרך המושלמת לשטוף את כל זה!
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא הברון דה שארטר בורדו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.