צרפתית בהבזק: סלט לחם ניסואז פנצנלה
אם יש לך שעועית ירוקה, שמן זית כתית מעולה, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו צרפתית בהבזק: ניסואיז טונה מומסת, French In A Flash: שבבי חומוס Niçoise, ו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה, וטוסט עד רק חום זהוב, על 10 דקות. להפריש להתקרר.
הכן את ויניגרט על ידי לטאטא יחד את מיץ לימון, גרידת לימון, שמן זית, טימין, מלח ופלפל.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את verts haricots, עגבניות שרי, זיתים, אנשובי, ארוגולה, בזיליקום, פטרוזיליה, ויניגרט לימון-טימין. לאחר מכן, להוסיף את קרוטונים טונה ולחם לקערה, בעדינות לזרוק עד שהכל משולב.
בואו לשבת על הדלפק לפחות 20 דקות לפני ההגשה.