קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

צרפתית בהבזק: קיש וניל מתוק

צרפתית בהבזק: קיש וניל מתוק
צרפתית בהבזק: קיש וניל מתוק עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 412 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו קרום עוגה, סוכר מגורען, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 272 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו צרפתית בהבזק: ברוקולי קיש עם גרוייר וצ'דר, French in a Flash (Classic): וניל שעועית Crème Brûlée, ו צרפתית בהבזק: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש את התנור ל 375°f. unroll פאי קרום לתוך צלחת פאי 9 אינץ', תוחב את הקצוות האחוריים של קרום או crimping לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, חלמונים, וסוכר עד חיוור וקציף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להקציף בקמח לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
להקציף במחצית וחצי, לגרד זרעי וניל, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים ביצה וחצי תערובת לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מניחים צלחת עוגה על גיליון אפייה מעוטר, ואופים עד תערובת ביצה הוא נפוח וזהוב, על 55 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים חם או טמפרטורת החדר, בפרוסות.