צרפתית בהבזק (קלאסי): Coq au ריזלינג
המתכון הצרפתי בפלאש (קלאסי): Coq au ריזלינג יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עוף, ריזלינג, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה, צרפתית בהבזק (קלאסי): Pisaladière, ו צרפתית בהבזק (קלאסי): פחזניות.
הוראות
ממיסים חמאה ב 12 אינץ', מחבת sauté ישר צדדית על חום גבוה בינוני.
מוסיפים בייקון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 8 דקות.
הסר מחבת מהחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון מבושל לצלחת מרופדת נייר מגבת. שמור שומן במחבת.
לטפוח חתיכות עוף יבש עם מגבת נייר. מתבלים במלח. להחזיר מחבת sauté לחום גבוה בינוני עד עישון קל.
מוסיפים חתיכות עוף צד העור למטה. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, הופך פעם אחת, על 8 דקות בסך הכל.
הסר מחבת מחום והעברת עוף לצלחת גדולה.
הסר את כל אבל 2 כפות של שומן מן המחבת.
מוסיפים בצל ופטריות ומבשלים על אש נמוכה עד שרוב הנוזל הצלול התאדה ובצל החלו להתרכך, כ -3 דקות. מתבלים קלות במלח.
להוסיף ריזלינג, להגביר את החום גבוה, ולהביא לרתיחה, מגרד את כל חתיכות משחי על החלק התחתון של המחבת עם כף עץ. להחזיר עוף למחבת ולכסות. מנמיכים את החום לנמוך, ומבשלים במשך 40 דקות.
מוסיפים בייקון למחבת, ומתבלים בפלפל שחור. מבשלים חשפו 15 דקות נוספות עד העוף נעשה.
באמצעות מלקחיים, להעביר עוף מגש גדול. להעלות את החום בינוני גבוה, ולצמצם להתעבות, על 2 דקות. מערבבים את הפראמה ופטרוזיליה ושופכים על העוף.
מגישים מיד, בסגנון משפחתי, עם לחם חם, פריך, כפרי או אטריות ביצה רחבות חמאה זרקו עם פטרוזיליה קצוץ טרי.