תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Caja צלי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 116 גרם של שומן, וסך הכל 1688 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אניס כוכב, סוכר חום, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו סין לבן, סין Joes, ו רוטב לסלט חוף סין (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: Caja סין גריל
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
מחממים גריל פחם או גז גבוה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מברישים את הבצל הירוק עם שמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד חרוך ופשוט נבול, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מערבבים את החומץ, 3/4 כוס מים, הסוכר, 1 כף מלח כשר, זרעי כוסברה, שום jalapeno בסיר שאינו מגיב בינוני, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 כף חלפיניו, פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום, להעביר לקערה לא מגיבה, להוסיף את הבצל הירוק, לכסות ולקרר לפחות 2 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
עבור המחוונים ברווז: להכין את סין Caja על פי הוראות היצרן. לעשות כמה כדורים מתוך רדיד אלומיניום כדי לתמוך את מתלה סין Caja שיושב מעל מחבת טפטוף-המתלה צריך להיות מוגבה מעט במחבת טפטוף, כך הברווזים להישאר מעל השומן כי יהיה לדקלם לתוך המחבת במהלך תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
שים את המתלה על נייר הכסף במחבת.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מברישים את הברווזים משני הצדדים עם שמן קנולה ומפזרים את אבקת אנצ ' ו וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ברווז
8
שים את הברווזים בצד השד למטה על המדף, לשים את הכיסוי ולשים את הגחלים החמים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
9
מוסיפים על ארובה מלאה של גחלים קר חם-הם יתפסו ומבשלים כמו גחלים חמים לשרוף.
10
הוסף גחלים קרות יותר לפי הצורך כדי לשמור על האש חמה לאורך כל תהליך הבישול. מבשלים את הברווזים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
11
הסר את הגחלים והמכסה, לצחצח את גבם של הברווזים עם חלק מהרוטב ברביקיו, להתהפך, לצחצח את צמרות עם יותר של הרוטב ולהמשיך לבשל עד חום זהוב מבושל דרך והעור הוא פריך, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
בעוד הברווזים מבשלים, משלבים את רוטב הברביקיו הנותר, תרכיז מיץ התפוחים, סוכר, שומר, קינמון, אניס כוכב וhabanero בסיר בינוני ומבשלים עד מחומם דרך מעט מופחת, כ -30 דקות; מערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ברווז
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
הסר 1/4 כוס הרוטב ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להוסיף את קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
14
הסר את הברווזים ללוח חיתוך, תן לנוח במשך 15 דקות לגרוס לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
15
שים את הבשר בקערה וזרוק עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
מקציפים יחד את קרם פרש, מקורר רוטב שמורות גרידת ליים ומיץ בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
כדי להרכיב, להפיץ חלק מתערובת קרם פרש על לחמניות העליון והתחתון. תלולית חלק הברווז על החלק התחתון של הלחמניות, העליון עם כמה בצל ירוק כבוש, לשים את צמרות לחמניה על גבי וליהנות.