קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

קאג'ה סין-קלוי

קאג'ה סין-קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Caja צלי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 116 גרם של שומן, וסך הכל 1688 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אניס כוכב, סוכר חום, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו סין לבן, סין Joes, ו רוטב לסלט חוף סין (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: Caja סין גריל
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
מחממים גריל פחם או גז גבוה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מברישים את הבצל הירוק עם שמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד חרוך ופשוט נבול, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מערבבים את החומץ, 3/4 כוס מים, הסוכר, 1 כף מלח כשר, זרעי כוסברה, שום jalapeno בסיר שאינו מגיב בינוני, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מהחום, להעביר לקערה לא מגיבה, להוסיף את הבצל הירוק, לכסות ולקרר לפחות 2 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
עבור המחוונים ברווז: להכין את סין Caja על פי הוראות היצרן. לעשות כמה כדורים מתוך רדיד אלומיניום כדי לתמוך את מתלה סין Caja שיושב מעל מחבת טפטוף-המתלה צריך להיות מוגבה מעט במחבת טפטוף, כך הברווזים להישאר מעל השומן כי יהיה לדקלם לתוך המחבת במהלך תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
שים את המתלה על נייר הכסף במחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מברישים את הברווזים משני הצדדים עם שמן קנולה ומפזרים את אבקת אנצ ' ו וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ברווזברווז
8
שים את הברווזים בצד השד למטה על המדף, לשים את הכיסוי ולשים את הגחלים החמים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
9
מוסיפים על ארובה מלאה של גחלים קר חם-הם יתפסו ומבשלים כמו גחלים חמים לשרוף.
10
הוסף גחלים קרות יותר לפי הצורך כדי לשמור על האש חמה לאורך כל תהליך הבישול. מבשלים את הברווזים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
11
הסר את הגחלים והמכסה, לצחצח את גבם של הברווזים עם חלק מהרוטב ברביקיו, להתהפך, לצחצח את צמרות עם יותר של הרוטב ולהמשיך לבשל עד חום זהוב מבושל דרך והעור הוא פריך, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ברווזברווז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
בעוד הברווזים מבשלים, משלבים את רוטב הברביקיו הנותר, תרכיז מיץ התפוחים, סוכר, שומר, קינמון, אניס כוכב וhabanero בסיר בינוני ומבשלים עד מחומם דרך מעט מופחת, כ -30 דקות; מערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ברווזברווז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
הסר 1/4 כוס הרוטב ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להוסיף את קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
14
הסר את הברווזים ללוח חיתוך, תן לנוח במשך 15 דקות לגרוס לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
15
שים את הבשר בקערה וזרוק עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
מקציפים יחד את קרם פרש, מקורר רוטב שמורות גרידת ליים ומיץ בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
כדי להרכיב, להפיץ חלק מתערובת קרם פרש על לחמניות העליון והתחתון. תלולית חלק הברווז על החלק התחתון של הלחמניות, העליון עם כמה בצל ירוק כבוש, לשים את צמרות לחמניה על גבי וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם