קאלואה פאדג'
אם יש לך בערך 20 דקות לבלות במטבח, Kahlua Fudge עשוי להיות מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מצוין לנסות. מתאים ל-81 ומחיר 22 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 63 קלוריות . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם אגוזי פקאן, חמאה, חלואה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 28% . נסו את עוגיות השוקולד של קאלואה עם ציפוי קאלואה , עוגיות קפה שקדים עם ליקר קאלואה ופודינג לחם של קאלואה (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-in. תבנית מרובעת עם נייר כסף ולשמן את נייר הכסף ב-1 כפית חמאה; לְהַפְרִישׁ. בסיר גדול על אש נמוכה מבשלים ומערבבים שוקולד לבן עד להמסה.
מוסיפים חלב ושארית החמאה; מערבבים עד לתערובת אחידה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה אגוזי פקאן וכחלואה.
יוצקים לתבנית מוכנה. מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים או עד להתייצבות.
בעזרת נייר כסף, מרימים את הפאדג' מהתבנית. קלף בעדינות נייר כסף; לחתוך פאדג' ל-1-in. ריבועים.