קאפקייק אגודל
המתכון קאפקייק אגודל מוכן בסביבות 50 דקות וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם תותים, תמצית vanillan, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים.
הוראות
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבתות קאפקייקס בגודל רגיל עם 15 ספינות.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה. תניח בצד. שמנת החמאה והסוכר יחד בקערה עד צהוב חיוור. מקציפים את הביצים והוניל. מערבבים את תערובת הקמח לסירוגין עם שמנת חמוצה. מקפלים פנימה את התותים מחית.
ממלאים את ספינות הקאפקייקס שלושה רבעים מלאים בבלילה ואופים עד אפוי דרך וזהוב חום, 18 עד 22 דקות. מגניב לגמרי.
למלא שקית צנרת עם ריבת תות.
חותכים את קצה השקית ומכניסים את הקצה למרכז של קאפקייק מקורר. לסחוט כדי לאפשר כמות קטנה של תערובת למרכז. שחרר והסר את התיק מהקאפקייק. חזור על הקאפקייקס האחרים.
עבור הזיגוג: בקערת ערבוב מצויד מצורף whisk, להכות את הקרם ווניל עד מוקצף לחלוטין.
הסר מהקערה. באותה קערה מצויד מצורף משוט, לנצח את גבינת שמנת סוכר ממתקים עד מעורבב וחלק. לגרד את הצדדים ולהוסיף את הקצפת.
מערבבים עד רק מעורבב. מקפלים באגוזים קצוצים.
כדי להרכיב: בנדיבות כפור את העוגות עם ציפוי גבינת שמנת. תהנו!