קאפקייקס לבנים בלגיים עם ציפוי כתום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 425 אוהדים. אם יש לכם מים, שמן צמחי, ביצים לבניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קאפקייקס בלגיים לבנים חלביים, עוגיות בירה בלגיות לבנות עם זיגוג כתום, ו Endives בלגי צרוב פאן עם הפחתת כתום יין לבן.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכן
2
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל.
ציוד שתשתמש בו
מגבת נייר בעלת מרקם
3
בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי הקאפקייקס עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפינס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
4
אופים 18 עד 22 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר עוגות מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
רוטב פונזו מוכן
5
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה, מלח וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה רק עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)
סוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובה
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
6
בסיר 2 ליטר, מערבבים סוכר ומים עד מעורבב היטב. כיסוי וחום לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני. לחשוף ומרתיחים 4 עד 8 דקות, בלי לערבב, כדי 117°-248F על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלה
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
7
יוצקים סירופ חם לאט מאוד בזרם דק לתוך חלבונים ביצה, להכות כל הזמן במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובה
גלידת וניל או אפרסק
8
מוסיפים וניל, קליפת תפוז ומיץ תפוזים. לנצח על מהירות גבוהה 7 עד 10 דקות או עד פסגות נוקשות טופס בצד של קערה הוא מגניב למגע.