קאפקייקס דלעת
קאפקייקס דלעת הוא קינוח שמגיש 12. צופים בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 325 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש סוכר, קמח, צבעי מאכל ושמן צמחי של קונדיטורים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-42 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגיות תבלין דלעת ללא גלוטן ללא גלוטן , קאפקייקס שוקולד חם מנטה וקאפקייקס קפה שקדים עם ליקר קאלואה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: תבניות מיני עוגת דלעת 12 ספירות.
מחממים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט. מרססים את תבנית העוגה בתרסיס בישול נון-סטיק, מצפים בקמח ודפקים את העודפים.
מערבבים את תערובת העוגה עם מחית הדלעת והשמן. מקציפים במיקסר ידני על בינוני עד להטמעה טובה, כ-2 דקות. בחלק ממחית דלעת יש יותר לחות מאחרות, אם בלילת העוגה נראית יבשה, הוסיפו עוד מחית דלעת, 1/4 כוס בכל פעם.
בעזרת כף גלידה ממלאים את התבניות 2/3 מהדרך עד למעלה בבלילה.
אופים עד שהחלק העליון מזהיב וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, כ-12 דקות. מצננים 5 דקות ומוציאים לרשת לצינון מלא.
בקערה גדולה, מערבבים את מרכיבי הציפוי ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה; הציפוי צריך להיות סמיך אך בעל עקביות ניתנת למיזוג. אם הוא סמיך מדי מוסיפים מעט מים לדלל. אם אתה רוצה שהצבע יהיה יותר כתום הוסף כמה טיפות של צבע מאכל אדום וצהוב. טובלים את 1/2 העליון של כל קאפקייק בציפוי ומניחים על תבנית עם רשת ומאפשרת לציפוי לטפטף על הדפנות.
מניחים לציפוי להתייצב שעה אחת לפני ההגשה.