קאפקייקס וניל שעועית
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם מלח שולחן, סוכר מגורען, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קרם שוקולד מלא קאפקייקס וניל עם ציפוי וניל שעועית, קאפקייקס שעועית וניל וזיגוג גבינת שמנת וניל, ו מיני וניל שעועית קאפקייקס עם ציפוי וניל קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. קו 24 מחבתות קאפקייקס עם ספינות נייר.
מערבבים חלבונים ביצה, חלב, תמצית שקדים וממרח וניל בכוס מדידה נוזלית גדולה.
מערבבים עם מזלג עד מעורבב.
מערבבים קמח עוגה, סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה של מערבל לעמוד.
מוסיפים חמאה ומכים במהירות נמוכה עד שהתערובת דומה לפירורים לחים, ללא פסים אבקתיים שנותרו.
הוסף את כל אבל 1/2 כוס תערובת חלב והכה במהירות בינונית במשך 1½ דקות.
מוסיפים חצי כוס הנותרים של תערובת חלב ומכים 30 שניות יותר. עצור מיקסר ושפשף צדדים של קערה. החזרת מערבל למהירות בינונית (או גבוהה) והכה 30 שניות יותר.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות הקאפקייקס .
אופים על מתלה מרכז במשך 20 דקות או עד מבחן cupcakes נעשה – קיסם צריך לצאת עם פירורים לחים.
תן cupcakes לנוח במחבת במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להסיר אותם בזהירות מן המחבתות ולתת להם להתקרר על rack.To הפוך זיגוג, לערבב יחד את החמאה ואבקת סוכר.
מערבבים בממרח וניל וחלק מהחלב. הכה על גבוה עד אור שמנת, גירוד הצדדים של קערה.
הוסף חלב שנותר במידת הצורך. מבחן טעם ולהוסיף יותר סוכר, משחת שעועית וניל או חלב כדי לקבל את העקביות שאתה רוצה.עושה 24 עוגות