קאפקייקס חמאת בוטנים חלבית שוקולד
את המתכון של קאפקייקס חמאת בוטנים חלבית שוקולד אפשר להכין בערך תוך 50 דקות . מנה אחת מכילה 298 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, שמן קנולן, סוכר קונדיטורים וביצים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 28% . הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: קאפקייקס שוקולד במילוי חמאת בוטנים עם ציפוי גנאש שוקולד , קאפקייקס חמאת בוטנים שוקולד ועוגיות דלעת חלביות .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את תערובת העוגה, חמאת בוטנים, ביצים, מים ושמן; להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר בשני שליש.
אופים ב-350 מעלות למשך 18-22 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
מניחים שוקולד צ'יפס בקערה גדולה. בסיר קטן מביאים שמנת לרתיחה.
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים, תוך ערבוב מדי פעם, לטמפרטורת החדר.
מוסיפים חמאה וסוכר קונדיטורים; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. קאפקייקס פרוסט.