קאפקייקס לימון טבעוניים במילוי פירות יער טריים וקרם חמאה לימון
עוגות לימון טבעוניות עם מילוי פירות יער טריים וקרם חמאה לימון הוא קינוח אמריקאי. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 16. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרידת לימון, קיצור ירקות, מרגרינה טבעונית וסוכר קנים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה הוא רע למדי. בית מלא: קאפקייקס קוקוס, מילוי קרם לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי, קאפקייקס לימון במילוי קרם פטל טרי, ו קאפקייקס טבעוניים לימון ורבנה עם ציפוי "קרם חמאה" כתום-שקדים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לקאפקייקס: חממו את התנור ל -325 מעלות פרנהייט. קו תבניות קאפקייקס בגודל סטנדרטי עם 16 ספינות קאפקייקס.
בקערה בינונית ממיסים את המרגרינה במיקרוגל. לאחר ההמסה מוסיפים פנימה את הפחית סוכר, רסק תפוחים, חלב סויה, וניל וגרידת לימון. מנפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח לתערובת הרטובה ומקציפים יחד עד שהכל משולב באופן אחיד עם מעט גושים שנותרו.
ממלאים את הספינות בשלושה רבעים מלאים ואופים עד להזהבה וקיסם יוצא נקי, בערך15 דקות. מגניב לחלוטין.
למילוי פירות היער: בקערה קטנה שלבו את הפירות עם סוכר הקנים וגרידת הלימון.
לקרם החמאה הלימון: בקערה של מערבל מעמד, קרם יחד את קיצור הירקות ומרגרינה עד לקבלת אור ותפוח.
מוסיפים פנימה את אבקת הסוכר וגרידת הלימון וממשיכים לערבב עד שהיא תפוחה.
להרכבה: תוקעים חור במרכז כל קאפקייק בעזרת קצה כף עץ או מרית קיזוז קטנה. ממלאים את החור לחלוטין במילוי הפירות. בעזרת קצה זיגוג עגול גדול, צינור כמות נדיבה של קרם חמאה לימון.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קאפקייקס עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "