עוגיות סיידר תפוחים דורשות בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 430 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. תמורת 95 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם תבלין דלעת חלואה, גבינת שמנת, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . זהו מתכון לא יקר לחובבי האוכל האמריקאי. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 18% , וזה לא כל כך יוצא דופן. מתכונים דומים: קאפקייקס סיידר תפוחים , קאפקייקס סיידר מייפל תפוחים וקאפקייקס סיידר מייפל תפוחים .
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרפדים 2 תבניות מאפינס בציפוי נייר.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בסיר בינוני, מרתיחים את סיידר התפוחים על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מצטמצם ל-1 כוס, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לתת להתקרר. אם כמות הסיידר היא יותר מכוס אחת, הרתיחו את הסיידר עוד קצת. אם זה פחות, פשוט מוסיפים עוד קצת סיידר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
4
בקערה של מערבל סטנד עם חיבור ההנעה, קרמים יחד את החמאה והסוכר עד לקבלת צבע אוורירי ובהיר.
מוסיפים את קלואה דלעת תבלין ו-1 כוס סוכר קונדיטוריות ומערבבים עד להטמעה מלאה. המשך להוסיף את הסוכר של הקונדיטורים כוס אחת בכל פעם ולערבב לאחר כל הוספה עד להטמעה מלאה. מקפיאים כל קאפקייק.
קאפקייקס עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "