קאפקייקס פאדג'שוקולד במילוי בר עוגיות פאדג' שוקולד וציפוי מרנג מרשמלו
קאפקייקס פאדג'שוקולד במילוי בר עוגיות פאדג' שוקולד וציפוי מרנג מרשמלו עשויים להיות בדיוק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 30. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם קינוח זול מאוד. אם יש לכם ביצים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 54 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו פאדג'מלא כוסות עוגיות שוקולד צ' יפס, קאפקייקס שוקולד עם ציפוי קרמל מלוח ומילוי פאדג'שוקולד, ו עוגות צהובות מלאות ריבה עם ציפוי פאדג עבור מתכונים דומים.
הוראות
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מנפים יחד את הקמח, הסוכר, הקקאו, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח. הניחו בצד. בקערה גדולה שלבו את החלב, השמן, הביצים והווניל. מוסיפים לאט את החומרים הרטובים ליבש. מערבבים לאט את הקפה והמים.
ממלאים את תבניות הקאפקייקס כשני שליש מלאות.
מניחים חתיכת חטיף עוגיות פאדג ' שוקולד בכל קאפקייק.
אופים עד שקיסם המוחדר למרכז העוגות יוצא נקי, 9 עד 11 דקות. מגניב לחלוטין, ולאחר מכן כפור עם מרשמלו מרנג זיגוג וליהנות!
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
שלב את פירורי העוגיות והמלח עם החמאה המומסת. לחץ לתחתית תבנית משומנת בגודל 13 על 9 אינץ'.
אופים 8 דקות ומניחים להתקרר. ממיסים את השוקולד צ ' יפס והחלב המרוכז יחד עד להמסה מלאה ומשולבים.
יוצקים על קרום העוגיות ומניחים להתקרר.
מקציפים את הסוכר, המים, החלבונים וקרם האבנית מעל דוד כפול עד שנוצרות פסגות נוקשות, 10 עד 12 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הווניל. ממשיכים להקציף עד שהציפוי סמיך, כ -3 דקות.