קאפקייקס קוקוס
קוקוס קאפקייקס הוא מתכון אמריקאי שמגיש 18. תמורת $1.0 למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 676 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לך סודה לשתייה, חלב חמאה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-5 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קאפקייקס קוקוס כפול , קאפקייקס קוקוס מכסחת דשא וקאפקייקס וניל קוקוס שלג .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
בקערה של מערבל חשמלי המצויד בחיבור ההנעה, מקרם את החמאה והסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, כ-5 דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, מגרדים את הקערה לאחר כל הוספה.
מוסיפים את תמציות הווניל והשקדים ומערבבים היטב.
בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. ב-3 חלקים מוסיפים לבלילה לסירוגין את החומרים היבשים ואת החמאה, מתחילים ומסיימים עם היבש.
מערבבים רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה 7 אונקיות קוקוס.
מרפדים תבנית מאפינס בציפוי נייר. ממלאים כל תוחם עד למעלה בבלילה.
אופים במשך 25 עד 35 דקות, עד שהחלק העליון חום וקיסם יוצא נקי. מניחים להתקרר במחבת למשך 15 דקות.
מוציאים לרשת אפייה ומצננים לחלוטין.
בינתיים מכינים את הציפוי. בקערה של מערבל חשמלי המצויד בחיבור ההנעה, במהירות נמוכה, קרמים יחד את גבינת השמנת, החמאה ותמציות הווניל והשקדים.
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים ומערבבים לתערובת אחידה.
מקפיאים את הקאפקייקס ומפזרים את שאר הקוקוס.