קאפקייקס שוקולד עם ציפוי גנאש ומרשמלו
קאפקייקס שוקולד עם ציפוי גנאש ומרשמלו עשויים להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח המגיש 24. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 352 קלוריות. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, שוקולד חצי מתוק, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 23%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו גילברט גנאש-קאפקייקס מטוגנים: קאפקייקס סלצר שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה ובננה מקורמלת, עוגות עוגת גבינה שוקולד עם ציפוי גנאש, ו קאפקייקס שוקולד עם ציפוי מרשמלו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. קו 2 מחבתות קאפקייקס בגודל רגיל עם ספינות קאפקייקס.
בקערה גדולה בעזרת מערבל חשמלי במהירות נמוכה, שלבו את הסוכר, הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
מוסיפים את הביצים, חצי וחצי, השמן והווניל ומקציפים במהירות בינונית למשך 2 דקות. מערבבים פנימה את המים הרותחים עד לאיחוד מלא.
ממלאים את ספינות הקאפקייקס בשלושה רבעים מלאים בבלילה ואופים עד שהקאפקייקס קופצים לאחור כשנוגעים באצבע, 10 עד 1
מניחים להתקרר במחבתות מספר דקות, ואז מוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.
טובלים את צמרות הקאפקייקס בגנאש שוקולד. צינור מרשמלו מקפיא על הקאפקייקס בעזרת שקית מאפה והטיפ האהוב עליך.
בסיר בינוני מביאים את הקצפת לרתיחה. מורידים את האש ומוסיפים את השוקולד.
תנו לתערובת לשבת במשך 5 דקות.
מקציפים את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית.
מניחים חלבונים, סוכר ושמנת אבנית בקערה בטוחה לחום מעל סיר עם מים רותחים.
מקציפים כל הזמן על האש למשך 1 עד 3 דקות. לאחר שהסוכר נמס, מסירים מהאש ומקציפים במיקסר חשמלי גבוה עד שנוצרו פסגות נוקשות, 5 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את תמצית הווניל.