קאפקייקס תותים של ליזי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים אמריקאים לקופסת המתכונים שלך, קאפקייקס תותים של ליזי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. לקינוח הזה יש 225 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתאים ל-24 ומחירו 49 סנט למנה מנות. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, ג'לטין בטעם תות, תותים בסירופ ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-175 יאמרו שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 14% . נסו את עוגת התותים של ליזי , את עוגת הפאונד של מיס ליזי ורוטב לחם התירס של סבתא ליזי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שתי תבניות קאפקייקס 12 כוסות
לקאפקייקס: מחממים תנור ל-350 מעלות F. מרססים 2 תבניות קאפקייקס בספריי בישול.
במיקסר חשמלי מקציפים את תערובת העוגה, הג'לטין, השמן, התותים ו-1/2 כוס מים עד לאיחוד מלא.
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
יוצקים את הבלילה לתבניות המוכנות.
אופים עד שקיסם הננעץ במרכז הקאפקייקס יוצא נקי, כ-20 דקות.
מניחים להתקרר בתבנית, ולאחר מכן מוציאים לפני הציפוי.
לציפוי: בבלנדר או מעבד מזון טוחנים את החמאה, הסוכר והתותים לזיגוג עד לקבלת מרקם חלק; זה עשוי לקחת כמה דקות להתאחד. לחורר חורים בקאפקייקס עם קיסם, ואז לשפוך את הציפוי מעל, ולאפשר לחלק ממנו לחלחל לתוך העוגה. אחסן את הקאפקייקס, מכוסים במקרר, עד שבועיים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
קאפקייקס בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "