קארי בטטה (Shakarai Urulikazhangu)
המתכון בטטה קארי (Shakarai Urulikazhangu) יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 240 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, זרעי שומשום, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו קארי בטטה (Shakarai Urulikazhangu), Chilakada Dumpa Podi Koora - אנדרה בסגנון קארי בטטה עם אבקת קארי, ו צ'יפס בטטה צ' ילי עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את כל החומרים אבקת sambhar החריף.
מחממים מחבת 6 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מניחים תערובת במחבת; לבשל 1 עד 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד זרעים crackle, תבלינים להפוך 1 גוון כהה יותר ואת התערובת יש ניחוח אגוזים, חריף.
להעביר לקערה; מגניב 8 עד 10 דקות.
מניחים תערובת 3 כפות במטחנת תבלינים. לטחון עד תערובת דומה מרקם של פלפל טחון דק. חזור עם נשאר תערובת. לאחסן בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר עד 1 חודש; מעבר לכך, זה יתחיל לאבד את הטעם המלא שלה. עושה על תערובת תבלינים כוס 1; להשתמש 1 כפית עבור מתכון זה.
כדי להפוך קארי, ב ווק או מחבת 12 אינץ ' עמוק, שמן חום זרעי חרדל מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהזרע מתחיל לבלוט, כסו את ווק והמתינו עד שהפצצות ייפסקו.
הוסף asafetida ו 2 כפות אפונה לפצל; לבשל ומערבבים על 1 דקה או עד אפונה הם חום זהוב.
מוסיפים בטטה, עלי כרחי, מלח וכפית 1 של אבקת סמבאר חמצמץ; מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 5 עד 7 דקות או עד בטטה רך.