קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

קארי בטטה (Shakarai Urulikazhangu)

קארי בטטה (Shakarai Urulikazhangu)
המתכון בטטה קארי (Shakarai Urulikazhangu) יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 240 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, זרעי שומשום, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו קארי בטטה (Shakarai Urulikazhangu), Chilakada Dumpa Podi Koora - אנדרה בסגנון קארי בטטה עם אבקת קארי, ו צ'יפס בטטה צ' ילי עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים את כל החומרים אבקת sambhar החריף.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים מחבת 6 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים תערובת במחבת; לבשל 1 עד 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד זרעים crackle, תבלינים להפוך 1 גוון כהה יותר ואת התערובת יש ניחוח אגוזים, חריף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר לקערה; מגניב 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים תערובת 3 כפות במטחנת תבלינים. לטחון עד תערובת דומה מרקם של פלפל טחון דק. חזור עם נשאר תערובת. לאחסן בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר עד 1 חודש; מעבר לכך, זה יתחיל לאבד את הטעם המלא שלה. עושה על תערובת תבלינים כוס 1; להשתמש 1 כפית עבור מתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
6
כדי להפוך קארי, ב ווק או מחבת 12 אינץ ' עמוק, שמן חום זרעי חרדל מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהזרע מתחיל לבלוט, כסו את ווק והמתינו עד שהפצצות ייפסקו.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
דַק-דַק-
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
הוסף asafetida ו 2 כפות אפונה לפצל; לבשל ומערבבים על 1 דקה או עד אפונה הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
אספוטידהאספוטידה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מוסיפים בטטה, עלי כרחי, מלח וכפית 1 של אבקת סמבאר חמצמץ; מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מערבבים במים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 5 עד 7 דקות או עד בטטה רך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
צהוב בהיר עם גוונים ירוקים. פלפל על האף, רמזים של תבלינים האופייניים Grüner Veltliner, עשבי תיבול ארומטיים ופירות צהובים. צפוף ומורכב על החיך, פוטנציאל הזדקנות מבטיח.