קארי טלה חריף
קארי טלה חריף היא מנה עיקרית ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 419 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אורז חום, שיני שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 81% , וזה נהדר. מתכונים דומים: קציצות טלה בקארי חריף , טלה קופטה קארי - קציצות ברוטב קארי חריף , וצלעותטלה עם רוטב קרם קארי או מדף טלה .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים.
מוסיפים את הטלה; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים למשך 8 שעות או לילה.
בתנור הולנדי, משחימים בשר בשמן במנות; להסיר ולשמור על חום. באותה מחבת מבשלים בצל בטפטופים עד לריכוך.
מוסיפים את המים, הפפריקה, רסק העגבניות, המלח, החרדל ואבקת הצ'ילי.
מחזירים את הטלה למחבת. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 1 עד 1-1/2 שעה או עד שהבשר רך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה יוגורט.
מגישים עם אורז. למעלה עם אננס, קוקוס ושקדים אם רוצים.
יין מומלץ: ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוד נוצץ
הודי עובד ממש טוב עם ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוזה נוצץ. היין הטוב ביותר לאוכל הודי יהיה תלוי במנה, כמובן, אך ניתן להגיש את המנות הללו מצונן ובעל מתיקות מסוימת כדי להשלים את החריפות והטעמים המורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Ruinart, Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-89 דולר.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין