קארי כרובית
המתכון כרובית קארי יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 1 שעה. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו זרעי כמון, כוסברה, זרעי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. נסו קארי כרובית, קארי כרובית, ו קארי כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מחית חצי הבצל חתוך עם כוסברה וזרעי כמון ו 1/4 כוס המים.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הירקות.
מוסיף את הבצל לקוביות הנותרים ופרוסות jalapeo. מבשלים את הירקות על חום גבוה בינוני, ערבוב כמה פעמים, עד הבצל מתחיל חום, על 5 דקות. לגרד את מחית הבצל מהבלנדר.
יוצקים 1/4 כוס המים לתוך הבלנדר; לסובב אותו, ואז לשפוך אותו למחבת. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רוטב הבצל מתחיל להיצמד לתחתית המחבת ולהפוך חום, על 10 דקות.
מערבבים את כוס המים הנותרת 1/2, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת. מערבבים את הכרובית ומתבלים במלח. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד הכרובית מכרז, כ -30 דקות. מערבבים את העגבניות חתוכות לקוביות ואת כוסברה טחון ומבשלים עד שהתחממו, על 1 דקה.