קארי עדשים קלי קלות
קארי עדשים קלי קלות דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן חמניות, צימוקים ופטרוזיליה, מלאי ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-475 היו אומרים שזה פגע במקום. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קארי עוף Peasy קל, עדשים קלים, בטטה וקארי קוקוס, ו קל 30 דקות מרק עדשים אדום עם יוגורט קארי.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש גבוהה במשך כ 8 דקות או עד שהם זהובים חום. מערבבים את משחת קארי ומבשלים לרגע. לאט לאט לשפוך קצת מהמניה כך שהוא רוחש, גירוד כל חתיכות מתחתית המחבת. בהדרגה לשפוך את שאר המניות.
מערבבים את הירקות הקפואים, מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את העדשים ומבשלים עוד 15-20 דקות או עד שהירקות והעדשים מבושלים.
בעוד הקארי מתבשל, לבשל את האורז על פי ההוראות מנות, הוספת כורכום למי הבישול.
מתבלים את הקארי במלח, זורקים פנימה קומץ צימוקים ופטרוזיליה קצוצה, ומגישים עם האורז, הפופדומים והצ ' אטני.