קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש

קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת קארי עוף האולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ 'בישול הודי פרש ניסיון. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ים, זרעי חרדל, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש, Poppadums עם בצל מתובל מטבל רימונים אבוקדו מ ' בישול הודי פרוש, ו סלט סלק מטוגן עם ויניגרט צימוקים מוזהב מ ' בישול הודי נפרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כוסברה, כמון, זרעי חרדל, פלפל, ציפורן, צ ' ילי במטחנת תבלינים (אתה יכול גם להשתמש במטחנת קפה) ולטחון אותם עקביות של פלפל שחור טחון דק. מערבבים בכורכום, אשר יהיה צהוב תערובת התבלינים עם האופי הבהיר שטוף השמש האופייני שלה. אחסן את תערובת התבלינים במיכל אטום היטב, הרחק אור עודף, חום ולחות, עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
לתיבול בשרלתיבול בשר
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לאחר השמן מופיע להבהב, מוסיפים את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר ומערבבים ומטגנים עד הבצל הוא קרמל בהיר חום סביב הקצוות, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מפזרים את תערובת התבלינים למחבת ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תן לתבלינים לצלות את מחרוזת הבצל עד הניחוחות לשנות באופן דרמטי, 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
יוצקים את העגבניות ומערבבים פעם או פעמיים. מנמיכים את החום ומבשלים את הרוטב הגושי, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות עגבניות לרכך, הלחות עודפת מתאדה, וכמה שמנים בתבלינים מתחילים לנקד את קצה הרוטב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
יוצקים את חצי וחצי למחבת לגרד את התחתון פעם או פעמיים כדי לשחרר כל פיסות בצל, שום, וג ' ינג ' ר, ביעילות deglazing המחבת ולשחרר את הטעמים האלה בחזרה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים את הקארי העבה לבלנדר. מחזיק את המכסה למטה, מחית את הקארי עד שהוא מעט מקושקש מחפש אבל חלק, וכתום זעפרן בגוון.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
להחזיר את הרוטב למחבת ומערבבים את העוף והמלח. מבשלים את הקארי, מכוסה, מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד העוף, כאשר לחתוך עם מזלג או סכין, מבושל דרך, כבר לא ורדרד-אדום, ומיצי שלה לרוץ ברור, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מפזרים את הכוסברה על גבי קארי העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות

מרכיבים

11 קילו קישואים,פלפל שחורפלפל שחור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשימורי עגבניות חתוכות לקוביות עם המיצים שלהםשימורי עגבניות חתוכות לקוביות עם המיצים שלהם2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)12צ'ילי אדום יבש (כמו chiles de arbol), גבעולים מושלךצ'ילי אדום יבש (כמו chiles de arbol), גבעולים מושלך2(חוֹרֶף)עלי כוסברה טריים קצוצים דק וגבעולים רכיםעלי כוסברה טריים קצוצים דק וגבעולים רכים2(חוֹרֶף)זרעי כוסברהזרעי כוסברה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'4ריבס, קצוץ טרי או קפואקאריקארי2(יכול להיות או להרחיק)התערובת של Raghavan (לעיל) או חנות קנה אבקת קארי Madrasהתערובת של Raghavan (לעיל) או חנות קנה אבקת קארי Madras4זנגביל טרי (כל אחד על גודל ועובי של מטבע 25 סנט; אין צורך לקלף את העור), קצוץ גסזנגביל טרי (כל אחד על גודל ועובי של מטבע 25 סנט; אין צורך לקלף את העור), קצוץ גס4ציפורן בגודל בינונישום, קצוץ גסשום, קצוץ גס4ריבס, קצוץ טרי או קפואהתערובת של Raghavanהתערובת של Raghavan11 קילו קישואים,כורכום הקרקעכורכום הקרקע1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי1קטןבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס11 קילו קישואים,מלח גס כשר או יםמלח גס כשר או ים680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזה עוף ללא עור, ללא עצמות, חתוך לקוביות 2 אינץחזה עוף ללא עור, ללא עצמות, חתוך לקוביות 2 אינץ2(יכול להיות או להרחיק)זרעי חרדל שחור או צהובזרעי חרדל שחור או צהוב

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר) עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
גרונר ולטלינר של ברגר הוא הקש הקיצי המובהק! מגוון ענבים לבן אוסטרי זה מייצר יין פריך וממוקד מינרלים עם רמזים של הדר, קליפת לימון, ליצ ' י, ומגע של חריפות שעשוי להזכיר לך פלפל לבן. הגוף המרענן והפריך שלה עובד נהדר ביום קיץ חם, במיוחד כאשר אתה בחוץ.