קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

קארי עוף ג'מייקני

קארי עוף ג'מייקני
המתכון עוף ג'מייקני קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 760 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שום, פלפל הבנרו, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מתכונים דומים: קארי עוף ג'מייקני, קארי עוף ג'מייקני, ו עוף קארי ג'מייקני אותנטי.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הבצל, השום, הג ' ינג ' ר ומבשלים, מערבבים, עד שהתערובת מתחילה להתרכך והבצל כמעט שקוף, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים פלפלים ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
4
מוסיפים אבקת קארי, מערבבים, וממשיכים לבשל עד אבקת קארי הופך זהב עמוק והוא ריחני, על 1 דקה. מתבלים את העוף במלח ופלפל, מוסיפים למחבת וממשיכים לבשל במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים במשך 3 דקות לפני הוספת מרק עוף, חלב קוקוס, ווסטרשייר, חומץ ורוטב חם. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד עוף מבושל, תפוחי אדמה הם במכרז, ורוטב מופחת קלות, על 30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מקשטים עם כוסברה אם תרצה, ומגישים עם צדדים כגון בננות מטוגנות בגריל או מטוגנות, שעועית ואורז.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
פריך להפליא ועדין עצמות עם שפע של פלפל וקורטוב של פזרנות. לא פלא, כי היין הזה גדל על שונית הצדפות המאובנים הגדולה בעולם.