קארי עוף ג'מייקני
המתכון עוף ג'מייקני קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 760 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שום, פלפל הבנרו, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מתכונים דומים: קארי עוף ג'מייקני, קארי עוף ג'מייקני, ו עוף קארי ג'מייקני אותנטי.
הוראות
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, השום, הג ' ינג ' ר ומבשלים, מערבבים, עד שהתערובת מתחילה להתרכך והבצל כמעט שקוף, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים פלפלים ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות נוספות.
מוסיפים אבקת קארי, מערבבים, וממשיכים לבשל עד אבקת קארי הופך זהב עמוק והוא ריחני, על 1 דקה. מתבלים את העוף במלח ופלפל, מוסיפים למחבת וממשיכים לבשל במשך 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים במשך 3 דקות לפני הוספת מרק עוף, חלב קוקוס, ווסטרשייר, חומץ ורוטב חם. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד עוף מבושל, תפוחי אדמה הם במכרז, ורוטב מופחת קלות, על 30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מקשטים עם כוסברה אם תרצה, ומגישים עם צדדים כגון בננות מטוגנות בגריל או מטוגנות, שעועית ואורז.