קארי עוף חריף
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, ו-30 מתכונים שלמים לקופסת המתכונים שלכם, קארי עוף חריף עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תמורת 1.54 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-5 סועדים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -21 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 253 קלוריות . מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . 34 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. לכו לחנות וקנו שמן צמחי, פלפלי צ'ילי, משחת ג'ינג'ר ושום ועוד מספר מצרכים להכנה היום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 67% . נסו קארי עוף חריף עם קוקוס , קארי קופאט/קארי כדורי בשר , וקארי כדורי בשר (קארי קופטה) (מתכונים דומים).
הוראות
שטפו את נתחי העוף ומייבשים בטפיחות קלות. הניחו בצד. טחנו את זרעי הפרג לעיסה.
במחבת גדולה, מטגנים בצל ופלפלים ירוקים חריפים בשמן עד להזהבה.
מוסיפים את מחית הג'ינג'ר והשום וממשיכים לטגן.
מוסיפים את משחת הפרג ואת נתחי העוף ששמרנו, וממשיכים לטגן. מערבבים הכל יחד; לאחר שהעוף מעורבב היטב עם ה"רוטב", מוסיפים את אבקת הצ'ילי האדומה ושופכים 2 כוסות מים מעל התערובת. מכסים את המחבת ומבשלים על אש קטנה כ-12 עד 15 דקות, עד שהעוף מבושל לחלוטין.
לאחר שהעוף "מבושל היטב" (השמן אמור לצוף מעל נוזלי המחבת), מוסיפים את הגראם מסאלה ואבקת הכורכום ומכבים את הכיריים. מערבבים הכל יחד ומגישים.