קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות11
מגזין

קארי עוף חריף

קארי עוף חריף
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, ו-30 מתכונים שלמים לקופסת המתכונים שלכם, קארי עוף חריף עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תמורת 1.54 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-5 סועדים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -21 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 253 קלוריות . מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . 34 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. לכו לחנות וקנו שמן צמחי, פלפלי צ'ילי, משחת ג'ינג'ר ושום ועוד מספר מצרכים להכנה היום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 67% . נסו קארי עוף חריף עם קוקוס , קארי קופאט/קארי כדורי בשר , וקארי כדורי בשר (קארי קופטה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שטפו את נתחי העוף ומייבשים בטפיחות קלות. הניחו בצד. טחנו את זרעי הפרג לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
2
במחבת גדולה, מטגנים בצל ופלפלים ירוקים חריפים בשמן עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מוסיפים את מחית הג'ינג'ר והשום וממשיכים לטגן.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ררסק שום ג ' ינג ' ר
4
מוסיפים את משחת הפרג ואת נתחי העוף ששמרנו, וממשיכים לטגן. מערבבים הכל יחד; לאחר שהעוף מעורבב היטב עם ה"רוטב", מוסיפים את אבקת הצ'ילי האדומה ושופכים 2 כוסות מים מעל התערובת. מכסים את המחבת ומבשלים על אש קטנה כ-12 עד 15 דקות, עד שהעוף מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
לאחר שהעוף "מבושל היטב" (השמן אמור לצוף מעל נוזלי המחבת), מוסיפים את הגראם מסאלה ואבקת הכורכום ומכבים את הכיריים. מערבבים הכל יחד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
גארם מסאלהגארם מסאלה
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה