קארי עוף ירוק תאילנדי
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו פחיות g חלב קוקוס, להדביק קארי, בזיליקום תאילנדי, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: משחת קארי ירוקה תאילנדית תוצרת בית (וקארי ירוק תאילנדי קל), הודו בקארי ירוק תאילנדי וקציץ בשר קישואים ברוטב קארי ירוק חלב קוקוס, ו קארי עוף ירוק תאילנדי.
הוראות
לגרד את החלק עבה, שומן של חלב קוקוס לתוך ווק חם. מבשלים את זה לאט, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מתחיל לבעבע ולרחוש ופשוט מתחיל להתפצל.
מוסיפים את הדבק קארי הירוק ומבשלים 3-4 דקות עד הדבק מתחיל לשחרר את הריח האמיתי של דרום מזרח אסיה.
מוסיפים את העוף ומערבבים היטב, מצופים את כל זה בתוך הדבק.
מוסיפים את שאר חלב הקוקוס, עלי ליים, עשב לימון, גלנגל, סוכר דקל וחצי מרוטב הדגים.
בואו בועת הרוטב במשך כ 10 דקות, עד השמן בחלב הקוקוס מתחיל לבוא דרך אל פני השטח ואת העוף מבושל.
מוסיפים את חצילים האפונה ואת שאר רוטב הדגים ומבשלים 5 דקות יותר. לפזר על בזיליקום תאילנדי ולהגיש עם קצת אורז יסמין.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
קארי עוף ירוק עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. השלד גרונר Veltliner (1 ליטר) עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)]()
שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)
טרי, פירותי, ומעל לכל, מזון ידידותי, שלנו Grüner Veltliner ("Gru-Vee" בקיצור) מראה את הקסמים שהופכים את הענבים האהוב של אוסטריה יין לבן זני. יין עסיסיסי עם טעמי פירות נפץ, זרמים תחתיים מינרליים קלים, וגימור מלא, רחב ידיים.