קארי פירות ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פירות ים קארי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 314 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. לך לחנות ותביא הל, מלח, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בחלב קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חלב קוקוס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: קארי פירות ים (Malu קארי), קארי פירות ים, ו קארי פירות ים.
הוראות
שים את הדג בקערה לא מתכתית.
מפזרים מלח וכורכום. תניח בצד.
טהור את הבצל, זנגביל, ושום בבלנדר או מעבד מזון.
מחממים ווק גדול או מחבת עמוקה על חום גבוה עד חם.
מוסיפים את השמן ומערבלים אותו כדי לכסות את תחתית המחבת. להפחית את החום בינוני.
מוסיפים את זרעי החרדל, תרמילי הל, וצ ' ילה ומערבבים עד שזרעי החרדל מתרוצצים ו "קופצים"."
מוסיפים את הדבק בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות עד שזה רק מתחיל צבע.
מערבבים בחלב הקוקוס. להרתיח במשך 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את הדגים, עם כל מיצים בקערה. כפית את הרוטב על הדגים ומבשלים במשך 2 דקות, מדי פעם לצלות את הדגים עם הרוטב, דואג לא לשבור את הדגים.
מוסיפים את השרימפס למחבת ומבשלים עוד 2 דקות, או עד שהשרימפס הופך אטום ואת פתיתי הדגים בקלות.
מוסיפים את מיץ הסיד ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים חם, מעוטר עם עלי כוסברה ופלחי לימון.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;