המתכון קארי צמחוני נפלא יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו כורכום, ג'ינג'רוט, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: שרימפס וקארי צמחוני, קשת צמחונית קארי 2, ו התחממות קארי צמחוני.
הוראות
1
לרכך את הבצל, אם משתמשים בקצת מים בסיר קטן. הגדר aside.In סיר נפרד, גדול, להתחיל מהביל את תפוחי האדמה המתוקים. לאחר כ 5-10 דקות להוסיף את הגזר; בתוך 5 דקות נוספות להוסיף את הכרובית. קיטור לעוד 5 דקות. (הם לא צריכים להיות מבושלים עדיין, רק בעצם התחמם.).בינתיים, לחמם את השמן על בינוני במחבת קטנה;להוסיף את זרעי חרדל ו לטגן עד שהם מתחילים פופ.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
לתיבול בשר
זיתים בשלים שלמים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את התבלינים הנותרים ומבשלים על אש נמוכה במשך דקה או שתיים, להיזהר מאוד לא לשרוף אותם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
3
הסר מהחום.
4
הסר את סל ספינת הקיטור מן הירקות, להוסיף את הבצל הרך ומערבבים בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
5
הוסף מים.מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 20 דקות.כאשר תפוחי אדמה מתוקים הם מכרז אבל לא מבושל לחלוטין, להוסיף את העגבניות ואפונה / פלפלים (משולבת עובד בסדר). מבשלים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
רצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
מגישים מעל האורז בסמטי האהוב עליך, עם הקישוטים לארוחה בסגנון הודי יותר. תהנו!
הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Hofer Gruner Veltliner (1 ליטר) עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.