קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

קארי של הדייג מדראס

קארי של הדייג מדראס
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך קוקוס, עלי כוסברה, מלח גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו קארי קוקוס מדראס, קארי בשר Madras, ו קארי דייגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בכוס קטנה מערבבים יחד מלח וכורכום ומפזרים משני הצדדים של פילה מחוספס כתום.
מרכיבים שתצטרך
Roughy כתוםRoughy כתום
כורכוםכורכום
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
2
תנו לפילה לעמוד בטמפרטורת החדר הקרירה, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
עם מרגמה ועלי או במטחנת קפה / ספייס חשמלי לטחון בגסות זרעי חרדל. לקצוץ בצלים גס, לובש כפפות מגן, קוצצים serranos. במעבד מזון גס לטחון בצל, serranos, כוסברה, וקוקוס, גירוד בצד מדי פעם. בקערה להמיס תמרינדי להתרכז במים, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
לתיבול בשרלתיבול בשר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
ב 10-12 אינץ ' שמן מחבת כבד חום על חום מתון עד חם אבל לא לעשן ולבשל זרעי חרדל על 30 שניות. מערבבים בתערובת בצל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים פילה ומבשלים 1 דקה בכל צד.
6
מוסיפים תערובת תמרינדי ומבשלים, מערבבים בעדינות מדי פעם, עד שהדגים מבושלים רק דרך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.תמרינדי.
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.