קארי של הדייג מדראס
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך קוקוס, עלי כוסברה, מלח גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו קארי קוקוס מדראס, קארי בשר Madras, ו קארי דייגים (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס קטנה מערבבים יחד מלח וכורכום ומפזרים משני הצדדים של פילה מחוספס כתום.
תנו לפילה לעמוד בטמפרטורת החדר הקרירה, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, 10 דקות.
עם מרגמה ועלי או במטחנת קפה / ספייס חשמלי לטחון בגסות זרעי חרדל. לקצוץ בצלים גס, לובש כפפות מגן, קוצצים serranos. במעבד מזון גס לטחון בצל, serranos, כוסברה, וקוקוס, גירוד בצד מדי פעם. בקערה להמיס תמרינדי להתרכז במים, ערבוב.
ב 10-12 אינץ ' שמן מחבת כבד חום על חום מתון עד חם אבל לא לעשן ולבשל זרעי חרדל על 30 שניות. מערבבים בתערובת בצל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים פילה ומבשלים 1 דקה בכל צד.
מוסיפים תערובת תמרינדי ומבשלים, מערבבים בעדינות מדי פעם, עד שהדגים מבושלים רק דרך, 6 עד 8 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.