קארי שעועית צמחונית
זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לך כמון טחון, שעועית חומוס, כמון טחון, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. נסו קארי שעועית צמחונית, קארי צמחוני, ו קארי אדום תאילנדי צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני, ומבשלים את הבצל עד במכרז.
מערבבים את העדשים ושום, ועונה עם אבקת קארי, כמון, ופלפל קאיין. מבשלים ומערבבים 2 דקות. מערבבים את העגבניות, שעועית גרבנזו, שעועית, וצימוקים. מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, ומבשלים לפחות 1 שעה, ערבוב מדי פעם.