קאשה
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך בשר בקר טחון, בולגור, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבורגור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בולגור עם זנגביל מסוכר ותאנים כקינוח. וזה טוב. נסו קאשה ורנישק (קשאן וקשתות), קאשה ורנישק – קשאן וקשתות, ו Kashan And Varnishkes (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבשר הטחון במחבת מעל חום בינוני גבוה. לבשל, תוך ערבוב להתפורר, עד כמעט מבושל דרך.
מסננים את השומן, ומפחיתים את החום למדיום. מערבבים את הסלרי, בצל ירוק ועגבניות. מבשלים עד הסלרי רך, ואת הבשר הוא השחמה.
בינתיים, להביא את מרק בשר לרתיחה בסיר.
מוסיפים את החיטה, מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך כ 10 דקות, עד מכרז. מערבבים את הבולגור לתוך הירקות והבשר, ומתבלים במלח ופלפל קאיין.