קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

קאשה

קאשה
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך בשר בקר טחון, בולגור, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבורגור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בולגור עם זנגביל מסוכר ותאנים כקינוח. וזה טוב. נסו קאשה ורנישק (קשאן וקשתות), קאשה ורנישק – קשאן וקשתות, ו Kashan And Varnishkes (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבשר הטחון במחבת מעל חום בינוני גבוה. לבשל, תוך ערבוב להתפורר, עד כמעט מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים את השומן, ומפחיתים את החום למדיום. מערבבים את הסלרי, בצל ירוק ועגבניות. מבשלים עד הסלרי רך, ואת הבשר הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
בינתיים, להביא את מרק בשר לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את החיטה, מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך כ 10 דקות, עד מכרז. מערבבים את הבולגור לתוך הירקות והבשר, ומתבלים במלח ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
בורגולבורגול
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק