קבאב טריאקי
קבובי טריאקי הוא מתכון יפני המגיש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 31 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 334 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 30 דקות. לכו לחנות ואספו אורז, סוכר חום, רוטב סויה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. 40 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קבאב טריאקי, קבובי דגי טריאקי, ו קבובי חזיר טריאקי.
הוראות
בקערה גדולה שלבו רוטב סויה, שמן, סוכר חום, שום, ג ' ינג ' ר ומלח.
יוצקים מחצית מהמרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף בקר. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר עבור 4-8 שעות, הופך מדי פעם. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים את המרינדה. בשר חלופי, פטריות, פלפל ירוק, בצל ועגבניות על מתכת או שיפודים עץ ספוג. גריל, לא מכוסה, על אש בינונית למשך 3 דקות מכל צד.
מבשלים במרינדה שמורה. המשך להסתובב ולהתבשל במשך 8-10 דקות עד שהבשר מגיע לאומץ הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; עשוי היטב, 170 ת').
מגישים בשר וירקות על אורז אם רוצים.