קבב Kofte עם רוטב יוגורט האריסה חריף ו Flatbread בגריל (קבב כבש טחון)
קבב Kofte עם רוטב יוגורט האריסה חריף ו Flatbread בגריל (קבב טלה טחון) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 680 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בשר בקר, יוגורט מתוח, פתיתי צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו קבב טלה בגריל עם עגבניות, קישואים ורוטב יוגורט, קבב כבש עם רוטב יוגורט, ו קבב כבש עם רוטב יוגורט כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
משרים 12 שיפודי במבוק גדולים במים (אלא אם כן באמצעות שיפודי מתכת).
מערבבים יוגורט, חצי האריסה (פחות או יותר תלוי סובלנות תבלינים), חצי שום, וחצי של עשבי תיבול.
להקציף לשלב ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מערבבים כבש, פתיתי צ 'ילי, כמון, כוסברה, קינמון, ג' ינג ' ר, בצל, שום שנותר, ואת האריסה שנותרה בקערה גדולה. מתבלים במלח. לעבוד את הבשר יחד עם הידיים החשופות עד הומוגנית, ואז לשלוף חתיכה קטנה ולמקם אותו על צלחת בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על כוח גבוה עד מבושל דרך, כ -15 שניות. לטעום בשר ולהוסיף מלח לפי הצורך. חזור על תהליך הטעימות עד מתובל לטעמך.
עבודה עם ידיים רטובות, לחלק את הבשר לשנים עשר כדורים.
מגלגלים כל כדור לצורה ארוכה דמוית נקניק, ואז מכניסים שיפוד למרכז כל קבב.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים קבב ישירות מעל גחלים. לכסות ולבשל עד חרוך היטב, על 2 דקות. בזהירות להפוך קבב, לכסות, ומבשלים עד הצד השני הוא חרוך היטב.
הסר כיסוי, להעביר קבב לצד קריר יותר של הגריל, לכסות, ולהמשיך לבשל עד doneness הרצוי הוא הגיע, על 2 דקות יותר (אתה יכול לקרוע חתיכת אחד כדי לבדוק).
העברה לצלחת גדולה ולתת לנוח במשך 3 דקות.
מגישים קבב עם פלחי לימון, בצל פרוס, ירקות, ורוטב יוגורט על אורז מבושל או עם לחם שטוח בגריל, כגון נאן בגריל זה.